Moarte misterioasă în Spania. Un român a fost găsit fără suflare în cabina TIR-ului pe care-l conducea

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Gabriel Borodi a fost găsit mort în cabina TIR-ului său, într-o parcare din Malaga
Gabriel Borodi a fost găsit mort în cabina TIR-ului său, într-o parcare din Malaga

Un șofer român a fost găsit mort în cabina camionului său. Momentan nu se cunoaște cauza decesului.

Un șofer român de TIR în vârstă de 30 de ani a fost găsit fără viață în Spania, în cabina camionului său. Gabi Borodi era originar din localitatea Dobric, comuna Căianu Mare din județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit publicației locale Bistrițeanul, el a fost găsit mort în cabina camionului, în timp ce vehiculul staționa într-o parcare din Malaga.

Momentan nu se cunoaște cauza exactă a decesului, însă autoritățile iau în calcul ca Gabi Borodi să fi murit în urma unui infarct sau să fi fost victima unei răfuieli.

Trupul tânărului va fi repatriat și înmormântat în localitatea natală.

Potrivit sursei citate, tânărul a fost închis timp de câțiva ani buni în Franța, pentru trafic de droguri. Acesta s-ar fi folosit de TIR-ul pe care muncea pentru a transporta droguri prin Europa.

Șoferii români de TIR, rol important în economia europeană

 

Șoferii de camion români joacă un rol important în economia europeană, transportând mărfuri pe distanțe lungi în întreaga Europă și asigurând astfel livrarea de produse în timp util. Acești șoferi lucrează adesea ore lungi și în condiții dificile, dar sunt apreciați pentru abilitățile lor de conducere, cunoștințele tehnice și capacitatea de a face față situațiilor de criză.

Deși există probleme în ceea ce privește respectarea normelor de circulație și de siguranță de către unii șoferi de camion români, majoritatea acestora sunt profesioniști dedicați și responsabili. Ei se angajează să livreze încărcături în timp util, să mențină vehiculele în condiții bune de funcționare și să respecte regulile de siguranță.

În plus, mulți șoferi de camion români lucrează în condiții dificile, fiind nevoiți să petreacă mult timp departe de casă și să facă față unei mari presiuni pentru a îndeplini termene stricte de livrare. Deși aceasta poate fi o provocare, mulți șoferi de camion români se străduiesc să își facă treaba cât mai bine posibil și să respecte cerințele clienților și ale angajatorilor lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel