Miting PSD ANULAT. Barna: "Dragnea și-a dat seama că e din ce în ce mai mic"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Dan Barna, președintele USR, a comentat anularea mega-mitingului PSD din București, precizând că social-democraților le este frică.

Liderul USR Dan Barna susține că mitingul uriaș al PSD care urma să se desfășoare în București a fost anulat pentru ca lui Liviu Dragnea îi este frică de cum vor reacționa locuitorii Capitalei. Totodată, lui Dragnea îi este teamă că PSD nu va reuși să adune destui susținători.

"DRAGNEA ȘI-A DAT SEAMA CĂ E DIN CE ÎN CE MAI NIMIC

Aud că mitingul PSD din București nu va mai avea loc. Le este frică, de fapt. Frică de români, inclusiv de cei pe care îi obligă să traverseze țara cu autobuzele de partid ca să stea la cheremul lui Dragnea.

E bine că a intrat frica în infractori. În ultimii doi ani nu au arătat niciun respect pentru români. Tot ce au făcut a fost să apere hoția. România și românii se trezesc. Vine în curând momentul să plătească pentru toate nenorocirile din ultimii ani. Pe 26 mai, la vot, începe", este mesajul postat pe Facebook de Dan Barna.

Amintim că social-democrații au anulat desfășurarea acestui eveniment care urma să aibă loc pe 22 mai, la Romexpo, și care ar fi trebuit să adune 120.000 de oameni.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel