Miting PNL, INTERZIS la Alexandria. „România, prizoniera PSD. Îl somăm pe Dragnea să înceteze”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, anunţă că un miting de lansare a candidaţilor la europarlamentare care urma să aibă loc pe 20 aprilie a fost interzis de Primăria orașului Alexandra.

Robert Sighiartău susţine că această acţiune abuzivă a liderilor social-democraţi din Teleorman arată "slugărnicia" în faţa liderului PSD, Liviu Dragnea.

„România e prizoniera PSD. Opoziţia e împiedicată să facă miting la Alexandria, în timp ce la Dolj oamenii sunt ameninţaţi pentru a merge la mitingul PSD de la Craiova! (...) PNL a solicitat Primăriei Alexandria în data de 4 aprilie 2019 autorizaţia pentru evenimentul PNL, programat a se desfăşura pe platoul din faţa Casei de Cultură, fără a primi vreun răspuns. Acesta a venit, însă, astăzi prin convocarea de către primarul Alexandriei a unei şedinţe extraordinare de consiliu local, care, prin suplimentarea netransparentă a ordinii de zi, a votat 2 hotărâri: prima hotărâre se referă la organizarea acţiunii: 'Vine Iepuraşul', după data de 15 aprilie, exact pe platoul din faţa Casei de Cultură; a doua hotărâre stipulează, surpriză, interzicerea oricăror manifestaţii publice pe perioada acţiunii 'Vine Iepuraşul'”, afirmă Sighiartău într-un comunicat.

Citește și PSD Teleorman a INTERZIS un miting al PNL. "Dragnea a ORDONAT interdicția"

El subliniază că PNL îşi manifestă consternarea faţă de decizia aberantă a liderilor PSD de la Teleorman.

„Considerăm că acţiunea abuzivă a liderilor PSD Teleorman arată slugărnicia în faţa lui Liviu Dragnea, care, cel mai probabil, a ordonat direct interdicţia de a se organiza mitingul PNL”, spune liberalul.

Sighiartău arată şi că în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora în judeţul Dolj, elevii şi bugetarii sunt „ameninţaţi” pentru a participa la mitingul ce se desfăşoară vineri la Craiova, la care participă şi Liviu Dragnea.

„Îi somăm pe Liviu Dragnea şi PSD să înceteze cu abuzurile şi presiunile. Mijloacele mizerabile pe care Liviu Dragnea şi PSD le folosesc arată doar panică şi disperare, pentru că ştiu bine că sunt în cădere liberă în toate cercetările sociologice”, afirmă secretarul general al PNL.

Citește și Ludovic Orban, despre mitingul PSD: „Dragnea mi s-a părut complet de pe o altă planetă"

El conchide că PNL îşi rezervă dreptul de a apela la toate mijloacele legale pentru a sancţiona aceste derapaje.

„România tinde să arate a stat capturat de oligarhia pesedistă”, mai spune Robert Sighiartău.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel