Mirosurile neplăcute din casă dispar într-o secundă datorită acestui deodorant natural

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Mirosurile neplăcute din casă dispar într-o secundă datorită unui deodorant natural.
Mirosurile neplăcute din casă dispar într-o secundă datorită unui deodorant natural.

Combaterea mirosurilor puternice și neplăcute este o provocare majoră cu care ne confruntăm cu toții în fiecare zi. Dacă avem o pisică sau copii mici, este posibil să ne luptăm zi de zi cu mirosurile și mirosurile neplăcute din casă. În cazul unor mirosuri puternice nu este suficient doar să deschidem geamurile și să pulverizăm un deodorant, ci trebuie să apelăm la soluții mai drastice.

Astăzi, așadar, vom vorbi despre un produs de origine naturală, capabil să combată mirosurile neplăcute de toate felurile și să ne umple casa cu un parfum delicios balsamic.

Un parfum străvechi cu multe utilizări

 

Cei care iubesc uleiurile esențiale și parfumurile cunosc cu siguranță aroma tămâii și smirnei. Aceste plante sunt capabile să elibereze uleiuri esențiale parfumate care combat mirosurile și igienizează mediul. Pe lângă acestea, sunt capabile să țină la distanță insectele și țânțarii și au un efect relaxant asupra stării noastre.

Cinci trucuri geniale și rapide, pentru un cuptor mereu curat, degresat și parfumat. Ai nevoie doar de 5 minute de efort

Pe lângă aceste produse, cu care mulți sunt familiarizați, există și o metodă străveche de parfumare care este foarte populară în Franța.

Acestea sunt niște hârtii mici, înmuiate în ulei esențial de benzoină (Benzoina este o rășina secretata de scoarță după incizia acesteia, mai este cunoscută și sub denumirea de tămâie din Sumatra, Java).  Benzoina are un miros unic, picant și aromat, care amintește de marea mediteraneană. 

Pasează boabe de fasole și adaugă puțină apă. Trucul de frumusețe care a rămas în istorie drept cel mai bine păstrat secret al împărătesei

Mirosurile neplăcute de toate felurile, cum ar fi mirosul urinei de pisică, prăjeli sau vopsea, dispar într-o secundă datorită acestui deodorant natural.

Hârtiile înmuiate în ulei esențial de benzoină se folosesc și pentru parfumarea și igienizarea locurilor închise. Acum este foarte populară, deoarece este o alternativă la clasica tămâie cu o aromă mai delicată.

Mirosurile neplăcute din casă dispar într-o secundă datorită unui deodorant natural

 

Pentru a folosi aceste hârtii, va trebuie să le împăturim ca un acordeon, apoi să le dăm foc. Punem hârtia într-o farfurie metalică și să o lăsăm să ardă. În câteva minute hârtia va fi arsă complet și va umple încăperile cu parfum fără a lăsa fum.

Parfumul va umple spatiile cu un parfum delicat și balsamic, capabil să combată cele mai puternice mirosuri. 

Trucul cu care scăpăm rapid de mirosul de mucegai din dulapuri. Aveți nevoie de un ingredient pe care îl folosiți mereu în bucătărie

Sunt perfecte pentru a fi folosite în baie sau în camera în care ținem litiera pisicii, fiind o soluție ideală pentru combaterea mirosului de urină.  Cei care iubesc tămâia și parfumurile tari trebuie să încerce și acest parfum natural, care acoperă toate mirosurile neplăcute.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel