Pasează boabe de fasole și adaugă puțină apă. Trucul de frumusețe care a rămas în istorie drept cel mai bine păstrat secret al împărătesei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Pasează boabe de fasole și adaugă puțină apă. Trucul de frumusețe care a rămas în istorie drept cel mai bine păstrat secret al împărătesei
Pasează boabe de fasole și adaugă puțină apă. Trucul de frumusețe care a rămas în istorie drept cel mai bine păstrat secret al împărătesei

Femeile orientale sunt recunoscute de secole pentru perfecțiunea pielii lor: fără pete, acnee sau orice alte neplăceri, au, fără îndoială, câteva avantaje în tenul lor care merg de la moștenirea lor genetică la o dietă izolată cu niveluri calorice ridicate în comparație cu alte culturi occidentale.

Cu toate acestea, acest lucru este combinat cu secrete străvechi de frumusețe din Orientul Antic, care nu sunt greu de urmărit și pe care le puteți adăuga la rutina dumneavoastră de frumusețe.

Citește și Ce poate să facă bicarbonatul cu o bucată de carne e nebunie curată. Uită de saramură! Trucul specialiștilor pe care trebuie să-l știi

Toner de orez: De secole, femeile orientale l-au folosit pentru a-și menține pielea curată, pe care îl folosesc ca demachiant. Pentru a-l face în confortul casei tale, tot ce trebuie să faci este să fierbi o mână de orez în 300 de mililitri de apă: vei vedea cum culoarea apei se va schimba de-a lungul orelor până devine ușor albă. De fiecare dată când îl folosiți, nu uitați să îl agitați ușor înainte de a-l aplica pe față. Aplicați-l cu o dischetă din bumbac.

Măști de fasole mung (numită și fasole mung): cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, este capabilă să elimine petele de acnee și să te scape de îmbătrânirea prematură cauzată de stres. Acest produs de casă a rămas în istorie drept cel mai bine păstrat secret al împărătesei Wu, despre care se spunea că era uimitor de frumoasă la vârsta de 80 de ani! Trebuie să apelăm la această mască de cel puțin două ori pe săptămână. Ceea ce trebuie să faci este să cumperi o jumătate de kilogram de fasole mung. Pasează-le până faci o pastă cu ele (doar adaugă puțină apă pentru a le da această textură). Așezați pasta pe față timp de 20 de minute, astfel încât dermul să poată absorbi toate beneficiile sale.

Vezi și Amestecă bicarbonat cu ceai de mușețel. Trucul care te va scuti să dai banii pe creme scumpe. Rezultate fabuloase în zece minute!

 

Încercați să faceți câte un masaj de câteva ori pe săptămână

 

Masaj: un esențial al frumuseții și vieții asiatice. Masajul nu numai că te ajută să scapi de noduli și stres, ci te ajută și să absorbi mai bine nutrienții din produsele tale de înfrumusețare, îmbunătățind în același timp circulația pielii. Încercați să faceți unul de cel puțin câteva ori pe săptămână și, dacă doriți, faceți un masaj timp de câteva minute înainte de a aplica orice mască.

Încearcă și Amestecă bicarbonat de sodiu și lămâie. Trucul fără egal cu rezultate vizibile!

Boabele de Goji: cunoscute pentru categoria super-alimentelor. Adevărul este că au anumiți nutrienți care sunt perfecți atât pentru sistemul tău digestiv, cât și pentru a avea o piele lipsită de imperfecțiuni. Acesta este un alt aliment bogat în antioxidanți și vitamina C, care vă ajută să vă protejați pielea de petele solare, oferindu-i în același timp hidratarea de care are nevoie. Unul dintre beneficiile sale este că te ajută să lupți împotriva poluanților din mediu, care în general tind să provoace îmbătrânirea prematură. 

Citește și Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu două linguri de cafea măcinată. Un truc genial cu rezultate fantastice în doar 3 minute!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel