Cinci trucuri geniale și rapide, pentru un cuptor mereu curat, degresat și parfumat. Ai nevoie doar de 5 minute de efort

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Cinci trucuri geniale și rapide, pentru un cuptor mereu curat, degresat și parfumat. Ai nevoie doar de 5 minute de efort
Cinci trucuri geniale și rapide, pentru un cuptor mereu curat, degresat și parfumat. Ai nevoie doar de 5 minute de efort

Cinci trucuri geniale și rapide, pentru a degresa cuptorul. Va străluci de curățenie și a fi parfumat în doar 5 minute. Pentru multe feluri de mâncare delicioase, suntem nevoiți să folosim cuptorul. Nu numai că  putem găti alimentele senzațional de delicioase atunci când folosim cuptorul, ci le facem mult mai sănătoase.

Cinci trucuri geniale și rapide, pentru a degresa cuptorul. Va străluci de curățenie și a fi parfumat în doar 5 minute

De fapt, gătirea alimentelor în cuptor este cu siguranță o alegere perfectă, mai ales dacă scopul este să vă mențineți în formă.

Numărul celor care aleg cuptorul cu microunde, mai practic și mai rapid, pentru încălzirea, gătirea și dezghețarea alimentelor este în creștere. În acest caz, totuși, trebuie luați în considerare mai mulți factori.

Aveți grijă în ce fel de recipiente puneți mâncarea în cuptorul cu microunde, pentru a evita unele situații neplăcute.

 

Trucul cu care scăpăm rapid de mirosul de mucegai din dulapuri. Aveți nevoie de un ingredient pe care îl folosiți mereu în bucătărie

 

Printre numeroasele avantaje ale unui cuptor electric se remarca însă și unele dezavantaje, precum consumul de energie electrică, care crește ca și prăjiturile pe care le coacem.

în plus, curățarea cuptorului, deci, nu este de subestimat.

În timp, uleiul ars și mirosurile persistente fac din cuptor un colector de murdărie. Curățarea completă și rapidă a acestui aparat atât de necesar în bucătărie nu este ușoară.

[citeste si]

Sarea, ingredientul cu "o mie de utilizări" și afară din bucătărie: Cele mai tari trucuri cu sare pentru toată casa

 

Cinci trucuri geniale și rapide, pentru un cuptor mereu curat, degresat și parfumat. Ai nevoie doar de 5 minute de efort

 

Produsele specifice și costisitoare ar trebui lăsate deoparte. Pentru o curățare perfectă a cuptorului este suficientă apă fierbinte.
Un burete înmuiat în apă foarte fierbinte și ușor stors va dizolva murdăria și va îndepărta petele de ulei de pe pereții și de pe ușa cuptorului. Procedura trebuie efectuată cu mănuși și atunci când cuptorul este încă cald.

Lămâia este un adevărat o soluție minune. Se poate întâmpla ca apa fierbinte să nu fie suficientă pentru a degresa un cuptor foarte murdar.  Din acest motiv, zeama de lămâie, distribuită cu un burete pe pereții și ușa cuptorului nu doar că va da un miros plăcut, dar va curăța profund cuptorul. Lăsați zeama de lămâie să acționeze 20 de minute și apoi clătiți cuptorul cu apă fierbinte.

Al treilea truc simplu este să creezi un amestec natural, dar puternic, de apă și oțet. Într-o cratiță se toarnă cele două ingrediente în părți egale, se amestecă ș se aduce la fierbere.

Când produsul este încă fierbinte, turnați-l într-o sticlă și pulverizați pe pereții și ușa cuptorului. Se lasă să acționeze 20 de minute și apoi se clătește cu apă călduță.

2 linguri de bicarbonat de sodiu amestecate cu 2 linguri de apa, in schimb, pot degresa cuptorul în câteva minute.

Cinci remedii naturale simple, care păstrează moi și parfumate prosoapele și halatele de baie, săptămâni întregi

 

Săpunul de casă este excelent pentru degresarea, curățarea și parfumarea cuptorului. Trebuie să dizolvați o lingură de săpun într-o jumătate de litru de apă fierbinte. Scufundați buretele în această soluție și apoi ocupați-vă curățării cuptorului.

Clătiți cu apă caldă și, la final, uscați cu o cârpă curată. Așadar, iată cele 5 trucuri geniale și rapide pentru un cuptor care este întotdeauna curat, degresat și parfumat în 5 minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel