Cinci remedii naturale simple, care păstrează moi și parfumate prosoapele și halatele de baie, săptămâni întregi 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Cinci remedii naturale simple, care păstrează moi și parfumate prosoapele și halatele de baie, săptămâni întregi
Cinci remedii naturale simple, care păstrează moi și parfumate prosoapele și halatele de baie, săptămâni întregi

După ce facem un duș, ne lăsăm învăluiți de îmbrățișarea unui halat de baie moale și parfumat. Este un mod plăcut de a încheia o zi lungă la muncă. Totuși, dacă există ceva care poate strica acest moment magic, acesta este, fără îndoială, un halat de baie dur, aspru și urât mirositor.

Prosoapele și halatele de baie pot mirosi urât din cauza umidității. În special iarna, uscarea hainelor este dificilă, dar, din fericire, există câteva trucuri simple pe care le putem folosi.

Astăzi, însă, vrem să vă sugerăm cum să spălați prosoapele și halatele de baie și să le mențineți moi și parfumate săptămâni întregi cu 5 remedii naturale simple și foarte puțin cunoscute.

Remediu de casă cu zahăr pentru hainele tale. Nu te mai chinui cu produse scumpe și încearcă acest truc fantastic!

Dacă punem prosoapele din dulapuri, când acestea nu sunt încă perfect uscate, vor mirosi a umezeală. În plus, dacă mediul în care le-am lăsat să se usuce este prost ventilat, hainele pot căpăta un miros urât.

Cinci remedii naturale simple, care păstrează moi și parfumate prosoapele și halatele de baie, săptămâni întregi 

 

Pe de altă parte, dacă prosoapele și halatele de baie sunt rigide după spălare, ar putea fi din două motive. Prima ar putea fi legată de cantitatea de detergent pe care o folosim pentru a le spăla. Dacă folosim prea mult, detergentul rămâne între fibrele țesăturii, întărindu-le.

A doua cauză ar putea fi apoi duritatea apei. Dacă apă este bogată în calcar, acesta se va depune în fibrele halatelor de baie și prosoapelor, întărindu-le. Cu toate acestea, pentru a le înmuia, putem folosi câteva trucuri simple sugerate de bunicile noastre.

Cum să speli prosoapele și halatele de baie și să le păstrezi moale și parfumate săptămâni întregi cu 5 remedii naturale simple și foarte puțin cunoscute

 

În primul rând, nu trebuie să folosim cantități excesive de detergent, deoarece acesta se va așeza între fibrele hainelor și le va întări.

În plus, centrifuga are o funcție foarte importantă. Dacă setăm cel puțin 800 de rotații, centrifuga va lăsa puțin exces de apă pe haine și, prin urmare, se va evapora mai repede. 

Oțetul și bicarbonatul, folosite pentru a igieniza și elimina mirosurile din frigider, pot fi înlocuite. Un remediu natural parfumat te va cuceri

În cele din urmă, alegem prosoapele și halate de baie trebuie să fie spălate separate de celelalte articole vestimentare. În acest fel vom putea obține un rezultat mai bun.

Patru ingrediente naturale pentru a avea mereu haine moi și parfumate

 

Putem folosi 4 ingrediente naturale pentru a avea mereu haine moi și parfumate. Bicarbonatul de sodiu este o soluție excelentă împotriva mirosului. Prin urmare, adăugarea a 2 linguri direct în mașina de spălat va împiedica ca hainele să miroasă urât.

Oțetul alb este un ingredient pe care îl putem adăuga în locul balsamului. Aceasta va servi atât la înmuierea fibrelor articolelor de îmbrăcăminte, cât și la eliminarea mirosurilor neplăcute.

Săpun degresant puternic cu ingrediente pe care le aveți în bucătărie pentru a îndepărta murdăria dificilă. Uitați de acele produse scumpe!

Sarea absoarbe umezeala și ajută la îndepărtarea reziduurilor de detergent din fibrele hainelor. Adăugarea ei în mașina de spălat ne-ar putea ajuta.

În cele din urmă, uleiurile esențiale adăugate în mașina de spălat, împreună cu detergentul, ne vor ajuta să ne parfumăm foarte mult hainele. Vă recomandăm lavandă, dar putem alege parfumul pe care îl iubim cel mai mult.

Alte sfaturi pentru prevenirea hainelor rigide și mirositoare

 

Încercăm să agățăm pe sârmă halate de baie și prosoape imediat după spălare. În acest fel vom evita ca apa din fibrele țesăturilor să provoace mirosuri neplăcute.

În sfârșit, ne putem ajuta cu pungi parfumate pe care să le punem între prosoape. Pregătește-le folosind uleiuri esențiale pe o minge de bumbac, sau folosind cojile de citrice, frunze de dafin sau flori uscate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel