Mircea Badea, ceartă în stradă cu Poliția Rutieră: "Nu vă dau buletinul în mână". A fost pus să sufle în etilotest

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Mircea Badea a fost oprit de Poliția Rutieră și i s-a cerut să se legitimeze. Realizatorul Antena 3 spune că refuzat să-i înmâneze buletinul polițistului. 

După refuzul de a-i înmâna buletinul pe motiv că s-ar putea infecta, Mircea Badea a fost pus de polițistul rutier să sufle în etilotest. 

"Polițiștii de pe stradă din România sunt focare de infecție. Eu aveam masca pe față în mașină. Mă oprește poliția în seara asta. Știți că în continuare este interzisă circulația după ora 23:00 fără declarație și adeverință. La ora 23:02 sare un milițian în fața mașinii mele la Universitate. Eu mergeam la serviciu. A zis să trag pe dreapta. Pe mine mă opresc cam de 2-3 ori pe săptămână. Vine ăla la mine și-mi cere actele. Ok, am deschis geamul un pic, cât să ne auzim. Nu ai nevoie de mai mult, doar cât să te auzi. Am luat frumos buletinul și i l-am arătat la geam, l-am lipit de geam. El a zis 'nu,nu, dați-l încoace'. Eh, ce să vezi, n-am vrut să i-l dau. Atunci el a zis 'dați-mi buletinul'. Nu am vrut să i-l dau. 'Păi de ce nu-mi dați buletinul?'. I-am zis că nu știu dacă a auzit, dar e pandemie. Și zice 'da, dar sunteți obligat să-mi dați buletinul'. Deci el nu putea să citească buletinul după ce i l-am lipit eu de geam. Mamă, ce s-a întărâtat tărâța în organ. Gata, s-a gândit el la ceva și a început circul: "Ați consumat băuturi alcoolice?", m-a întrebat. Am răspuns că nu. Gata, s-a gândit să-mi pună etilotestul. Știți cum se face, trebuie să desfaci țumburușul ăla din pungă îl bagi în etilotest și sufli în el. Că așa e organul, face crize de orgoliu pentru că nu i-am dat eu buletinul în mână. Atunci s-a enervat el și s-a gândit să mă facă să scot masca de pe bot. Mi-aș fi dorit să am coronavirus, că eu suflu tare, am niște plămâni de aici până la Suceava. Așa m-am gândit eu în secundele alea. A încercat el să mă facă după în toate felurile posibile, dar nu avea cum pentru că eram beton," a povestit Mircea Badea.

Mircea Badea, oprit în trafic de Poliția Rutieră: "Mă adresez domnului Arafat"

 

"După asta m-a mai ținut 10 minute să mă verifice pe platformă, vezi domle' să nu fiu de-ăla fugit din carantină. Mi-a cerut să vadă asigurarea RCA, deși prin lege nu mai ești obligat să ai hârtia la tine, e suficient să fii asigurat. M-am dezinfectat pe mâini ca urma să ating muștiucul ăla sa suflu în el pe marginea drumului. El mi-a zis că dacă e cu alcool s-ar putea să iasă greșit testul. Nu-i nici o problemă, a ieșit 0. Dar mergeam la spital, unde te duce, la INML pentru analize, mă durea pe mine în cot, mergeam oriunde. Mă adresez acum domnului Arafat, că ministru de Interne nici nu știu cine este și este sub demnitatea mea să vorbesc cu ministrul de Interne. Sunt prea șmecher să vorbesc cu ministrul de Interne. Și în acest caz o să mă adresez domnului Raed Arafat, comandantul acțiunii: 'Cum facem noi cu aceste focare de infecție în uniformă? Cum facem noi cu ăștia care ne obligă să ne riscăm să ne infectăm?" a mai spus Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel