Miracol la o fabrică din Elveția. Un muncitor a supraviețuit, după ce a căzut în aluminiu topit la 720C. A luptat cu durerea și a ieșit singur afară

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Miracol la o fabrică din Elveția. Un muncitor a supraviețuit, după ce a căzut în aluminiu topit la 720C. A luptat cu durerea și a ieșit singur afară / Foto: Captură video youtube
Miracol la o fabrică din Elveția. Un muncitor a supraviețuit, după ce a căzut în aluminiu topit la 720C. A luptat cu durerea și a ieșit singur afară / Foto: Captură video youtube

Un muncitor a supraviețuit în mod miraculos după ce a căzut într-o cuvă cu aluminiu topit la o fabrică din Elveția, dar a reușit să se tragă singur înapoi în siguranță.

Electricianul în vârstă de 25 de ani a căzut într-un cuptor plin cu aluminiu topit la 720C, în timp ce lucra la fabrica din St Gallen, în nord-estul Elveției.

Tânărul a fost scufundat în metalul topit până la genunchi, dar a reușit să înfrunte durerea și să se scoată din cuptor.

Belgia. Muncitor român, grav rănit după ce a căzut de la 10 metri de pe o platformă aeriană de lucru

 

El își desfășurase activitatea împreună cu un coleg la cuptorul în care se afla aluminiul miercuri seara. Bărbatul a căzut într-o deschidere circulară din partea superioară a cuptorului. 

Doi medici și paramedici elvețieni de urgență de la salvare aeriană l-au îngrijit la fabrică. El a fost apoi transportat cu elicopterul la spital cu arsuri grave.

Poliția orașului St Gallen investighează modul în care s-a produs accidentul, conform Daily Mail.

Vezi și

 

Un muncitor român a căzut în puțul liftului, în Belgia. Electricianul a fost dus la spital în stare gravă, dar nu a mai putut fi salvat

 

Un muncitor român, în vârstă de 50 de ani, stabilit în Aalter, regiunea Flandra din Belgia, a murit, ieri, pe un șantier.

Bărbatul de origine română lucra ca electrician. În momentul tragediei el se afla într-un turn de birouri la Westwing Park din Roeselare. Era în puțul liftului pentru a monta cabluri și a căzut brusc 7 etaje sau chiar mai mult, aproximativ 15 metri în josul puțului.

Pompierii, poliția și o echipă de medici s-au deplasat la fața locului pentru a-l salva pe muncitorul român și pentru a-i acorda primul ajutor. El a fost transferat la spitalul din apropiere AZ Delta în stare critică. A murit acolo câteva ore mai târziu.

Inspectoratul Muncii va investiga acum modul în care s-ar fi putut întâmpla accidentul românului la locul de muncă și dacă erau respectate condițiile de siguranță.

Românul decedat era angajat la firma de instalații tehnice Decat Energy Technics din Veurne, provincia Flandra de Vest, regiunea Flandra din Belgia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel