Minoră româncă, racolată, bătută și forțată de un conațional să se prostitueze în Elveția

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat de 33 ani din comuna Merişani, judeţul Argeş, a fost reţinut de procurorii DIICOT sub acuzaţia că a racolat o fată de 17 ani din Piteşti, pe care a obligat-o prin violenţă să se prostitueze într-un club din Elveţia.

Potrivit unui comunicat al DIICOT şi Poliţiei Române, în perioada iunie 2019 - ianuarie 2020, inculpatul a recrutat o minoră în vârstă de 17 din Piteşti, asupra căreia a exercitat atât agresiuni fizice, cât şi ameninţări şi a constrâns-o să accepte practicarea prostituţiei într-un club de pe teritoriul Elveţiei, sumele de bani obţinute fiind însuşite în totalitate către suspect.

Pentru prinderea celui în cauză, poliţiştii argeşeni au efectuat o activitate de prindere în flagrant pe raza judeţului Sibiu, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Anchetatorii au efectuat o percheziţie la locuinţa bărbatului, în urma căreia au descoperit şi ridicat obiecte şi înscrisuri cu valoare probatorie.

În cursul zilei de miercuri, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, el fiind acuzat de trafic de minori.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel