Ministrul Sportului și-a aprins țigara în timpul CEx-ul PSD

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Liderii PSD sunt reuniți în Comitetul Exectiv al partidului într-o nouă ședință pe tema alegerii viitoarei conduceri.  Social democrații reuniți în ședința Cex vor decide asupra modificărilor ce trebuie făcute asupra statutului, unul dintre articolele schimbate fiind cel care face referire la alegerea președintelui PSD.

 

Și, pentru că este o ședinţă grea cu nervii întinşi la maximum, ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei,  și-a aprins o țigară.

Constantin Bogdan Matei este senator PSD de Vâlcea şi profesor de sport care a reuşit să devină titular abia după şase ani de încercări.

Trebuie să amintim că fumatul în spații interzise se sacționează cu amnedă.

Legea prevede sancțiuni pentru:
•  Persoanele fizice care fumează în spațiile în care fumatul este interzis: amendă contravențională de la 100 la 500 de lei;
•  Persoanele juridice care administrează spațiile în care fumatul este interzis: amendă contravențională de 5000 lei (prima abatere), amendă contravențională de 10.000 lei și suspendarea activității până la remedierea situației (a doua abatere), amendă contravențională de 15.000 și închiderea unității la următoarea abatere.

bogda-matei-fumeaza-tigara-cex-psd

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel