Ministrul Bode, despre controlorul de tren care îndemna călătorii să nu poarte mască: Este de netolerat o astfel de atitudine

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto: Captura Digi 24
Foto: Captura Digi 24

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, afirmă că Poliţia Transporturi s-a autosesizat şi l-a invitat, marţi, la sediul instituţiei pe controlorul dintr-un tren CFR care îi îndemna pe călători să nu respecte obligaţia privind purtarea măştii de protecţie.

”Este vorba despre un şef de tren pe ruta Bucureşti-Constanţa, este regretabil că un astfel de individ poate să transmită în spaţiul public un astfel de mesaj. Prin publicarea acelor imagini el, practic, şi-a bătut joc de munca a zeci de CFR-işti care în această perioadă dificilă au respectat regulile. Este de netolerat o asfel de atitudine. Mâine, de urgenţă, s-a convocat comisia de disciplină unde va fi invitat acest cetăţean şi a convingerea că în baza regulamentelor după care funcţionează o instituţie precum CFR Călători va lua cele mai dure măsuri pentru că un astfel de individ nu are ce căuta într-un loc de muncă în care să relaţioneze cu alţi oameni”, a declarat Lucian Bode, luni seară, într-o emisiune la Realitatea Plus.

Citeste si: Dialog incredibil într-un tren spre Constanța. Controlorul le spune românilor că poartă măști „de proști”

Controlorul de bilete și unii dintre călători dintr-un tren CFR au fost filmați luni dimineață fără mască, deși purtarea acesteia este obligatorie. Mai mult, controlorul a fost surprins în timp ce le spune călătorilor că nu este nicio pandemie și că purtăm măștile „de proști”.

Citeste si: Controlor de tren, prins fără mască de protecție: "Nu există nicio epidemie. Purtați măștile de PROȘTI!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel