Mini-pizza la tigaie cu ciuperci și roșii cherry. Rețeta unui aperitiv delicios și sănătos, perfect pentru petreceri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
mini pizza cu ciuperci si rosii
mini pizza cu ciuperci si rosii

Mini-pizza la tigaie cu ciuperci și roșii cherry. Vă propnem rețeta unui aperitiv delicios și sănătos, perfect pentru petreceri. Este un preparat perfect pentru și pentru copii.

Mini-pizza la tigaie cu ciuperci și roșii cherry. Ingrediente

 

500 grame roșii cherry

1/3 cană cu ulei de măsline

500 grame ciuperci mici, tăiate în sferturi

500 grame de aluat pentru pizza

1/2 cană cu sos de roșii

1 cană cu mozzarella rasă

1/3 cană cu parmezan ras

sare și piper după gust

busuioc proaspăt și fulgi de ardei iute pentru servit

 

Mini-pizza la tigaie cu ciuperci și roșii cherry. Cum se face

 

Cuptorul se încinge la 200 de grade Celsius. Pe jumătatea unei tăvi  se pun roșiile cherry, care se stopesc cu o lingură cu ulei de măsline. Pe cealaltă jumătate se pun ciupercile, care la fel se stropesc cu două linguri cu ulei de măsline. Asezonează-le pe ambele cu sare și piper. Lasă la cuptor până când roșiile și ciupercile s-au înmuiat, aproximativ 20 de minute.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Mini-pizza la tigaie cu ciuperci și roșii cherry, s-ar putea să îți placă și rețeta Pizza de casă cu sos delicios. Rețeta completă și secretul sosului: Cum să-l prepari rapid și să iasă perfect

 

Împarte aluatul pentru pizza în10 părți egale. Întinde fiecare bucată în forma circulară, cu o grosime de aproximativ un centimetru. Unge ambele părți ale miniblaturilor cu ulei de măsline. Încinge o tigaie mare la foc mediu.

Coace fiecare blat timp de aproximativ trei minute pe fiecare parte sau până ce se rumenesc puțin. Fiecare blat se unge cu sos de roșii. Împarte mozzarella și parmezanul pe toate cele zece miniblaturi.

Dacă ți-a plăcut rețeta de Mini-pizza la tigaie cu ciuperci și roșii cherry, s-ar putea să îți placă și rețeta Pizza Moldovenească, cu blat pufos, brânză de burduf și ochiuri. Rețeta care te va cuceri

 

Blaturile se coc timp de 6-9 minute, până când brânza s-a topit și adaugă apoi pe fiecare blat legumele coapte, frunze de busuioc și fulgi de ardei. Poftă bună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel