Mihai Lasca, exclus din AUR, acuzații dure: „Nu am vrut să particip la interesele ascunse ale lui George Simion”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Mihai Lasca
Sursa foto: Facebook @Mihai Lasca

Deputatul Mihai Lasca pune excluderea sa din AUR pe seama „atitudinii dictatoriale” ale „pretinsului” preşedinte AUR, George Simion, pe care îl acuză de „interese ascunse”.

„În urma comunicatului prezentat pe pagina Alianței Pentru Unirea Românilor, cu privire la excluderea mea din aceasta formațiune politică, aduc la cunoștință opiniei publice adevăratele motive ale excluderii mele din acest partid:

1. Încă din ziua aflării rezultatelor alegerilor pe județul Bihor, am fost înștiințat de ,,pretinsul" președinte George Simion, că am fost înlăturat din funcția de președinte a Filialei Bihor, fără nici un motiv întemeiat si înlocuit cu o altă persoană care nu a contribuit în nici un fel la succesul acestei campanii electorale.

2. Legat de afirmațiile defăimătoare la adresa mea apărute în spatiul public, țin să menționez că nu exista o decizie definitivă și irevocabilă de condamnare la adresa mea, din partea instanțelor judecătorești din România. Acuzațiile care mi se aduc în presă invocate ca unul din motivele excluderii din acest partid, vizează viata mea personală făcând referire la acțiunile mele in apărarea integrității familiei și nu au legătură cu activitatea mea politică.

3. Nesupunerea mea cu privire la modul de cheltuire a sumei forfetare, alocate de către Parlamentul României in calitate de deputat, pentru susținerea cheltuielilor cabinetului parlamentar din teritoriu și refuzul meu de a semna anumite contracte abuzive impuse de către conducerea partidului constituie un alt motiv.

4. Încercările mele de a dialoga cu cei din conducere au fost sortite eșecului din cauza atitudinii dictatoriale a domnului George Simion pe care au observat-o mai multi colegi. MOTIVUL REAL al excluderii mele este că nu am vrut să particip la interesele ascunse ale lui George Simion.Am intrat în acest proiect cu inima deschisă, din dragoste și credință pentru acest popor, având convingerea că pot să pun umărul la schimbarea în bine a acestei țări, iar dacă nu sunt lăsat să fac acest lucru în cadrul acestui partid o voi face pe cont propriu respectând jurământul depus la învestirea mea în calitate de parlamentar al acestei țări”, a scris Mihai Lasca pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel