Mihai Csillag, fost concurent la Chefi la Cuțite, e DISPĂRUT de trei luni. Familia e disperată

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Mihai Csillag, fost concurent la Chefi la Cuțite, e DISPĂRUT de trei luni. Familia e disperată
Mihai Csillag, fost concurent la Chefi la Cuțite, e DISPĂRUT de trei luni. Familia e disperată

Mihai Csillag, fost concurent la Chefi la Cuțite este dispărut de trei luni. Familia este disperată și face apel pe Facebook, după ce l-au dat dispărut la poliție. 

Mihai Cristian Csillag, bucătar de meserie, nu a mai putut fi contactat din martie anul acesta. A dispărut pur şi simplu, spun prietenii săi, care nu îşi pot închipui ce s-a putut întâmplat.

"Nimeni nu a mai putut să dea de el nici pe messenger, nici pe mail, nici pe nimic. Numărul de telefon al lui este tot timpul închis. Nici fosta lui prietenă, din ce mi-a spus ea, nu ar mai fi vorbit cu el de aproape doi ani de zile, dar foarte rar," a declarat Răzvan Ivan, prietenul acestuia,

Mama lui Mihai a lansat un apel pe Facebook pentru găsirea fiului său: "Dragi prieteni, am o mare rugăminte la voi, să mă ajutați în găsirea fiului meu care a dispărut fără urmă. ‼️ Suntem disperați să îl găsim‼️" este mesajul Cristinei Csillag. 

Cine este Mihai Csillag, fost concurent la Chefi la Cuțite și cum a dispărut

Mihai Csillag a participat la emisiunea la Chefi Cuțite în anul 2017, pe atunci când avea doar 23 de ani. 

În ultimele luni, tânărul a stat cu chirie în Bucureşti, în zona de nord, aşa că unchiul său a sesizat poliţia Capitalei. Surse din anchetă spun că singura informaţie pe care o au este că un prieten l-ar fi văzut în luna martie în Braşov.

În perioada pandemiei acesta a lucrat în Austria. Nu a avut deloc o viață ușoară și a lucrat chiar și în Statele Unite ale Americii. În cadrul emisiunii Chefi la Cuțite acesta a declarat că tatăl său a fost închis pentru crimă. "Am aflat nu demult această informații de pe internet. Tatăl meu a fost închis pentru omor deosebit de grav. Eu aveam doar câteva luni atunci când s-a întâmplat," a spus Mihai.

„Sunt foarte multe lucruri care nu se leagă. El nu-şi întrerupea niciodată legătura cu prietenii. Brusc a început să blocheze pe toată lumea, a dispărut subit. Era anti-droguri, anti-fumat, anti-alcool. Probleme cu banii nici nu se pune problema”, a spus conform Observator

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel