Microbuze FURATE din Italia, depistate de polițiști în România. Aveau seria de șasiu modificată și alte numere de înmatriculare

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Polițiștii din Suceava au oprit în trafic două microbuze care, în urma verificărilor, s-a descoperit că erau căutate de autoritățile din Italia. 

Cele două microbuze marca Mercedes Sprinter au fost oprite în toiul nopții de oamenii legii pe drumul european 58, care face legătura între Ardeal și Moldova, în zona localității Trei Movile.

La volanul autovehiculelor se aflau două persoane din județul Suceava, iar numerele de înmatriculare indicau că mașinile erau înscrise în Slovacia și Polonia.

În urma unor verificări suplimentare efectuate în baza de date, polițiștii au descoperit însă că ambele microbuze erau semnalate de autoritățile din Italia ca fiind "bunuri căutate pentru confiscare".

Seria de șasiu era modificată

 

Cele două autovehicule aveau seria șasiului modificată și numerele de înmatriculare proveneau, de fapt, de la alte mașini.

Șoferii microbuzelor s-au ales astfel cu dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de tăinuire, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Microbuzele Mercedes, care au fost evaluate la o valoare totală de 147.000 Lei (circa 30 000 de euro) au fost indisponibilizate până la finalizarea anchetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel