"Mi-am lăsat portofelul acasă". Un român din Italia a fugit fără să plătească, după ce și-a făcut plinul la mașină

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia.  Mi-am lăsat portofelul acasă  Un român a fugit, fără să plătească, după ce și-a făcut plinul la mașina
Italia. Mi-am lăsat portofelul acasă Un român a fugit, fără să plătească, după ce și-a făcut plinul la mașina

Un român în vârstă de 59 de ani a ajuns în fața magistraților, după ce nu a plăti alimentarea cu motorină a mașinii sale.  

Românul, în vârstă de 59 de ani, este reprezentat de avocatul Valerio Collesi. Bărbatul a ajuns să fie judecat, deoarece "disimulând propria stare de insolvență, a stabilit cu proprietarul pompei de benzină o obligație de plată pentru alimentarea cu motorină pentru autoturismul său în valoare totală de 50 de euro, cu intenția de a nu o îndeplini și, în realitate". Evenimentele au avut loc la Corciano.

După ce a alimentat cu benzină, românul a plecat cu scuza că și-a uitat banii acasă. Românul l-a asigurat pe proprietarul benzinăriei că se va întoarce cu banii, scrie publicația italiană perugiatoday.it.

Când românul nu s-a mai întors, proprietarul benzinăriei a raportat incidentul carabinierilor, furnizând numele bărbatului, pe care îl cunoștea, altfel nu ar fi fost de acord să îl lase să plece fără să plătească. De asemenea, le-a furnizat oamenilor legii și numărul de înmatriculare al mașinii conduse de român. Militarii au efectuat cercetări și au înaintat actele la Parchet.

Un alt tânăr, de 23 de ani, de origine română, poate fi numit ghinionistul lunii, după ce a rămas fără permis de conducere atunci când a mers să achite amenda pentru parcarea neregulamentară a automobilului. În plus, acesta s-a ales și cu dosar penal pentru contrafacerea actelor oficiale.

Italia. Un român a mers să plătească amenda pentru mașina parcată neregulamentar, dar a rămas fără permis de conducere

 

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, de origine română, a mers la poliție să-și recupereze mașina care fusese ridicată, după ce o parcase necorespunzător. Ajuns la Poliția Locală din Roma, tânărul a prezentat un permis de conducere care a trezit suspiciuni agenților.

Documentul prezentat de tânăr era un permis de conducere, emis de autorități din Republica Moldova. Chiar dacă la prima vedere părea a fi de o manoperă excelentă, reprodusă în așa fel încât să nu prezinte suspiciuni, agenții de la Poliția Locală  au făcut unele verificări suplimentare, scrie ilcorrieredellacitta.com.

Astfel, în urma verificărilor ulterioare, folosind instrumente speciale pentru depistarea documentelor false, agenții au putut constata infracțiunea.

Tânărul de 23 de ani s-a ales cu o plânge penală și cu sechestrarea permisului contrafăcut. În plus, și autovehiculul ar fi fost înmatriculat ilegal. Acum, agenții investighează ceea ce se presupune a fi o rețea care se ocupă de contrafacerii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel