Metoda COVID lovește din nou. Român, înșelat de două escroace. L-au lăsat fără banii de înmormântare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politia_romana_amenzi_covid
politia_romana_amenzi_covid

Două femei din Bârlad comit infracțiuni de înșelăciune prin metoda COVID-19. Un bârlădean de 89 de ani a rămas fără toți banii de înmormântare.

Un bătrân din Bârlad, de 89 de ani, a fost jefuiit de suma de 5.500 de lei, după ce le-a lăsat să intre în casă. Cele două tinere susțineau că sunt trimise de la Primărie în legătură cu pandemia de coronavirus. La un moment dat, una dintre ele i-a cerut să-i schimbe o bancnotă de 200 de lei.

Femeia a văzut, astfel, unde ținea omul banii și în foarte scurt timp escroacele au furat banii și au părăsit casa bătrânului, transmite vremeanoua.ro.  Cele două escroace i-au furat 5.500 de lei, toate economiile bătrânului din pensie.  Bătrânul a rămas fără banii de înmormântare.

Imediat, bărbatul V.A. a anunțat atât poliția, la 112, cât și pe fiul său, care locuiește și el în Bârlad. A depus plângere scrisă, iar polițiștii au început cercetările în acest caz, pentru identificarea celor două escroace.

Oamenii legii solicită populației să fie prevăzătoare și să nu accepte necunoscuți în casele lor. S-a depus o plângere scrisă în acest caz, iar polițiștii au început cercetările pentru identificarea celor două escroace.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel