MESAJUL unui ROMÂN din Argentina care STRĂBATE 700 de km pentru a vota

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român stabilit în Argentina a povestit pe Facebook că va străbate peste 700 de kilometri până la cea mai apropiată secție de votare, în Buenos Aires, anunță ȘtirileProTV. Românul a pornit sâmbătă și se va întoarce duminică.

„Am plecat azi dimineata din Capilla del Monte spre Buenos Aires (711 km) ca sa votez. Maine ma intorc. E mult mai mult decat un vot de incredere si sustinere. E o forma de multumire pentru toti cei care au ales nebuneste sa ofere din timpul si energia lor acestui proiect de transformare a Romaniei.

Pe cativa dintre ei am avut placerea sa-i cunosc personal - Oana, Stefan, Vlad sau Valeriu sunt doar cativa dintre cei care au inspirat mii de oameni sa devina la randul lor mobilizatori sau oameni ca Viorel care vor fi observatori. Pentru efortul tuturor acestor oameni fac si eu un drum la sectia din Buenos Aires....

Daca totusi am prin lista prieteni indecisi sau care nu inteleg inca miza, putem purta o conversatie pe chat. Am timp”, este mesajul publicat de român pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel