Mesajul unui elev român pentru Eugen Teodorovici: „Mi-ar crăpa obrazul de RUȘINE să fiu în locul dumneavoastră!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Un tânăr elev român de clasa a XII-a, Alin Popoviciu, i-a adresat o scrisoare deschisă ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, arătându-se revoltat revoltat de limbajul prea...colorat şi de atitudinea acestuia.

Alin Popoviciu, elevul amendat în urmă cu câteva luni de Jandarmerie pentru că a participat la un protest organizat cu prilejul unei vizite efectuate de premierul Vioricăi Dăncilă la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş, îl interpelează pe ex-ministrul de Finanțe.  

 

„Scrisoare deschisă adresată ministrului Eugen Teodorovici, zis și Orlando!

Sunt elev și vreau să vă spun un lucru: Dacă eu aș zice o asemenea prostie în clasă, precum ați spus dumneavoastră, mi s-ar scădea nota la purtare!

Pe voi cine vă trage la răspundere pentru toate mizeriile pe care le faceți? Când veți înțelege că și voi sunteți oameni și nimic mai mult?!

Cum puteți să spuneți în public că vă plac cur*ele, măi dom'le? Mi-ar crăpa obrazul de rușine să fiu în locul dumneavoastră!

În calitate de om aș intra în pământ să fac o asemenea afirmație mizerabilă, darămite în calitate de ministru! Știam că în politică mulți au uitat de orice urmă a eticii, dar declarațiile dumneavoastră m-au șocat!

Sincer nu pot să înțeleg ce caută în politică asemenea oameni. Pe mine categoric nu mă reprezintă astfel de politicieni!

Pe voi, toți cei care simțiți același lucru, vă rog să promovați mai departe acest mesaj, ca să ajungă unde trebuie!

Dacă ne unim, vocea noastră poate fi mai puternică decât a politicienilor care se cred atotputernici!

Semnat, un elev!", a scris Alin pe pagina sa de Facebook.

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, a avut o serie de derapaje de limbaj la audierea lui Florin Cîţu, propus ministru de Finanţe în Guvernul Orban. Nu e prima dată când Teodorovici foloseşte expresii triviale în cadru oficial. El a mai avut dispute verbale cu Florin Cîţu, căruia i-a spus "urâtule","chiparosule".

"V-am mai spus eu, cu mine s-a închis. (...) Îmi plac curvele, dar nu blonde", a declarat Eugen Teodorovici marţi, la audiera lui Florin Cîţu în Comisia de finanţe a Parlamentului.

Însă acestea nu au fost singurele derapaje de limbaj și comportament ale ex-ministrului de Finanțe.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel