Mercur retrograd în Vărsător. Ce înseamnă această perioadă şi cum pot profita toate zodiile de ea

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Profesional, este o zi ca oricare alta pentru Capricorni
Profesional, este o zi ca oricare alta pentru Capricorni

Ce săptămână electrizată am avut sub Luna Plină a Leului. Și, acum, Mercur retrograd este pe noi. Ce înseamnă mai exact? ⁣

O planetă retrogradantă pare să efectueze o mişcare în jurul corpului său de referință în sensul acelor ceasornicului,. Astronomii se referă la aceasta ca „mișcare aparentă retrogradă”, deoarece este de fapt o iluzie optică.

 

Mercur retrograd în Vărsător

 

În realitate, o planetă retrogradantă nu se oprește brusc pe axa și direcțiile sale inverse.

Fiecare planetă din sistemul nostru solar călătorește în aceeași direcție în călătoria sa în jurul Soarelui. Cu toate acestea, din când în când, fiecare planetă pare să se învârtă înapoi.

Iată o cale ușoară din Almanahul fermierului de a înțelege cum funcționează optica unui retrograd:

 

Planetele exterioare

 

Planetele exterioare sunt Marte, Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun - și fiecare durează mai mult în orbita Soarelui decât o face Pământul. Acest lucru se întâmplă deoarece orbitele lor sunt mai mari decât ale noastre.

Din această cauză, Pământul trece adesea pe aceste planete în călătoria sa în jurul Soarelui.

Când Pământul depășește o planetă exterioară, acea planetă pare să călătorească înapoi, comparativ cu stelele, pentru o vreme.

 

Planetele interioare

 

Pentru planetele interioare, Mercur și Venus, mecanismul care le determină să se întoarcă retrograd este același, dar invers. Mercur și Venus par să retrogradeze atunci când ne lasă.

 

Ce înseamnă Mercur în retrograd?

 

S-ar putea să credeți că, atunci când o planetă se retrogradează, în funcție de ceea ce guvernează acea planetă, lucrurile vor merge puțin înapoi.

Deoarece Mercur este planeta mesager, probabil că vă temeți de erorile tehnice, întârzierile și greșelile de comunicare - dar există mai mult decât atât.

Citeşte şi: Horoscop. Zeii din spatele fiecărei zodii - Legătura dintre mitologia greacă şi astrologie

Fii conștient în comunicarea ta. Gândește-te înainte de a vorbi. Verifică-ți de două ori munca. Încet.

Influențat de Uranus, o planetă a geniului interior și a spiritului liber, profitați de acest timp pentru a deveni mai autentic!

Fii ciudat, fă-ți lucrurile în felul tău, folosește-ți 'super-puterile' și chiar dacă mergi contrar, știi că ești exact cine trebuie să fii. 

 

Cum pot beneficia zodiile de Mercur retrograd în Vărsător

 

BERBEC

Pune-ţi în valoare punctele forte și împărtăşeşte aceste talente cu cei care le apreciază şi care au scopuri comune cu ale voastre.

La ce să fii atent: Așteaptă- te să fii frustrat și frământat. Berbecul asertiv și impulsiv vrea să meargă înainte și toată energia merge înapoi. Ai grijă ce spui şi cum o spui. Fii atent la ceea ce îți spun oamenii; s-ar putea să fii plăcut surprins.

TAUR

Redescoperă darurile tale pământești. Planifică atent mișcările în viaţa profesională.

La ce să fii atent: Oferă-ţi timp pentru a-ţi aşeza gândurile. Taurul, un semn nepripit, încetinește procesele mentale. El guvernează, de asemenea, activitățile bancare, așa că orice întârziere a veniturilor este importantă. Examinați aspectele financiare și poziționați-vă pentru creștere.

GEMENI

Explorează dualitatea ta. Fii un mesager al yin-ului și al yang-ului.

La ce să fii atent: Deoarece Gemenii guvernează comunicările, fii pregătit pentru comunicări greșite atunci când Mercur se află în acest semn. Așteptați o mulțime de apeluri telefonice sau niciunul și e-mailuri pierdute sau trimise greşit. Este posibil să nu vă articulați clar și bârfele abundă. Prietenii vechi se pot reconecta.

RAC

Găsiți un flux planetar. Studiază micile momente ale magiei zilnice.

La ce să fii atent: Te poţi aştepta la supărări la domiciliu cu coacerea, grădinăritul și sarcinile gospodăriei în cadrul semnului Rac. Termină proiecte de reparații care nu au fost finalizate sau realizate corect.

LEU

Evaluează-ți relațiile. Ai încredere în valoarea și puterea ta interioară.

La ce să fii atent: Evită investițiile speculative. Nu este un moment bun pentru a cumpăra și vinde sau a face orice tranzacționare. În schimb, analizează-ți portofoliul de investiții. Foloseşte-ţi cunoștințele și abilitățile de consiliere pentru a ajuta prietenii și asociații.

FECIOARA

Explorează modalități de a arăta expertiza ta. Propria perspectivă este ceea ce te face unic.

La ce să fii atent: Apar situații provocatoare, în special la locul de muncă. Pot avea loc întârzieri ale produselor și defecțiuni ale echipamentelor, precum și stricăciune în rândul colegilor care lucrează sub conducerea Fecioarei, mereu orientată spre detalii. Verificați din nou lucrarea înainte de a o termina.

BALANȚĂ

Conectează-te la energia ta mentală și găsește modalități de a împărtăși ceea ce este unic pentru tine.

La ce să fii atent: Acceptă-ţi atributele fizice; nu ai un nevoie de schimbări mari. Indecizia domnește, deci limitează achizițiile - sau rişti să le returnezi. Balanța, care reprezintă frumusețea, grația, farmecul și diplomația, este dezechilibrată. Ai nevoie să te relaxezi.

SCORPION

Găseşte confort acasă, fii bucuroși în spațiul tău sacru.

La ce să fii atent: Emoțiile guvernează - nu raţiunea - așa că ai grijă. Evită aventurile amoroase. Scorpionul este pasionat'l şi, de asemenea, secretos, iar secretele tale se pot scurge. Ține-le într-un jurnal.

SĂGETĂTOR

Luminează-ți înțelepciunea interioară prin învățarea altora.

La ce să fii atent: Nu este momentul să călătorești, deci reprogramează sau așteaptă-te la întârzieri, linii și direcții greşite. În schimb, ai grijă de lucruri la nivel local. Este nevoie de răbdare și de simțul umorului în această perioadă.

CAPRICORN

Fiţi autentic în conversațiile de colaborare.

La ce să fii atent: Evită să cumperi, să vinzi sau să închiriezi proprietăți imobiliare sub semnul Capricorn, care guvernează problemele imobiliare. Pot fi probleme cu hârtii, ambalare și mutare. Se întrevede o reuniune cu familia sau o vacanţă acasă.

VĂRSĂTOR

Reflectează asupra modalităților de a oferi, folosește-ți vocea pentru binele celorlalţi.

La ce să fii atent: Cu Mercur retrograd în Vărsător, semnul care guvernează relațiile, prietenia este pusă în pericol. Certuri mici, neînțelegeri și greșeli de comunicare abundă. Fii atent cine sunt prietenii tăi.

PEȘTI

Păstrați spațiu pentru ca ceilalți să fie creativi, inspirați-i pe alții cu natura voastră generoasă.

La ce să fii atent: Gândirea înceţoşată, visele și dorinţa de a evada din cotidian sunt norma; realitățile de zi cu zi confundă alte capete clare atunci când Mercur, planeta care conduce logica, se află în Pești, care guvernează iluzia. Exersează activități creative - scris, dans, fotografie, film sau pictură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel