Mercur în Vărsător - horoscop special: momentul ideal pentru ca aceste zodii să iasă din tipare. Pentru altele se termină problemele financiare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Mercur în Vărsător - horoscop special: momentul ideal pentru ca aceste zodii să iasă din tipare. Pentru altele se termină problemele financiare (sursa foto: Pixabay.com)
Mercur în Vărsător - horoscop special: momentul ideal pentru ca aceste zodii să iasă din tipare. Pentru altele se termină problemele financiare (sursa foto: Pixabay.com)

Mercur este în mers direct în zodia Vărsător, unde va sta toată luna. În această perioadă, unele zodii se vor simți mai creative și cu dorința de a face și spune multe lucruri pe care, până acum, nu au îndrăznit să le facă.

Ce se întâmplă în jurul nostru? Ne simțim mai creativi și cu o dorință de a face și de a spune multe lucruri pe care, până acum, nu am îndrăznit să le facem. Este vorba de tranzitul planetei Mercur, care guvernează comunicarea, și care începe în zodia Vărsătorului între 11 și 12 februarie, unde va rămâne toată luna.

Mercur în Vărsător - horoscop special pentru toate zodiile

 

Acesta este un cadou cosmic pentru Vărsător în această perioadă aniversară și, în același timp, pentru Pești, care începe să domine din 18 februarie.

În continuare, vom vedea cum acest aspect foarte creativ va influența fiecare semn zodiacal în parte. Acest lucru se întâmplă atunci când Mercur se află în fiecare semn.

 

Mercur în Vărsător - influențe asupra zodiei Berbec

 

Această mișcare a lui Mercur aduce pentru tine o etapă în care vei vorbi deschis despre subiecte pe care, până acum, nu ai îndrăznit să le atingi.

Cu toate acestea, este foarte important să fiți prudent atunci când discutați cu anumite persoane care sunt puțin bârfitoare și care v-ar putea complica viața.

De asemenea, veți avea o stare de spirit foarte creativă pe care o veți putea aplica în viața profesională, făcând lucruri pe care nici măcar nu bănuiați că le puteți face.

Pe plan sentimental, îți vei uimi partenerul în momentul intimității, iar dacă ești singur vei radia o aură captivantă.

Mercur în Vărsător - influențe asupra zodiei Taur

 

Această influență pe care o primești te va face să recuperezi ceva ce credeai că nu vei mai avea niciodată în mâinile tale, vei fi uimit când vei descoperi că vei putea crea noi prietenii și noi legături de muncă.

Dacă lucrezi de acasă, vei avea o mare oportunitate de a inventa ceva nou, deoarece mintea ta este foarte creativă și te afli în acel tonus în care cele mai dificile și imposibile lucruri devin realitate.

Pe plan sentimental, pregătiți-vă, va avea loc o întâlnire care va marca un înainte și un după.

Mercur în Vărsător - influențe asupra zodiei Gemeni

 

În această lună februarie vei trăi diferite emoții, principalul lucru este că Mercur va sparge tabuurile și vei face și spune multe lucruri pe care până acum le-ai tăcut.

Cu toate acestea, este important să fii atent la ceea ce se întâmplă în mediul tău, în special în social media, pentru că vor exista persoane care îți vor spune lucruri care nu sunt adevărate.

Felul tău de a acționa va fi cel care îți va spune ce trebuie să faci în orice moment, vei fi foarte intuitiv începând cu data de 18.

Creativitatea ta va fi în creștere, așa că pregătește-te pentru o nouă întâlnire care poate fi de serviciu, socială și, de ce nu, sentimentală.

Mercur în Vărsător - influențe asupra zodiei Rac

 

Pentru tine, acest tranzit reprezintă acea evadare din obișnuit pe care o căutai.

Anumite nostalgii, situații și gânduri din trecut ar putea să vă provoace tristețe dacă nu sunteți alături de persoana iubită.

Momentul ideal pentru ca aceste zodii să iasă din tipare. Pentru altele se termină problemele financiare

 

Cu toate acestea, prospețimea tranzitului lui Mercur prin Vărsător îi fac pe Raci să se simtă întinerit.

Dacă ați avut o problemă, o despărțire sau o situație care a cauzat o disoluție, nu vă faceți griji, totul se va rezolva.

Ești într-o dispoziție foarte creativă, de parcă ai avea o daltă în mână pentru a-ți sculpta viitorul, nu te mira dacă revine cineva îndepărtat care nu a mai fost în viața ta de mult timp. O a doua parte ar putea fi foarte bună.

Mercur în Vărsător - influențe asupra zodiei Leu

 

Acest tranzit deschide creativitatea într-un mod direct, așa că vei fi într-un tonus în care nimeni nu te poate opri.

Apar idei foarte bune, dar trebuie să le pui în aplicare imediat, ca să nu-ți scape.

Vei fi foarte creativ, se vor sparge tabuuri, se vor sparge idei vechi și se vor deschide noi oportunități pe care nu credeai că se vor deschide, fie ele economice, sociale, profesionale sau sentimentale.

Dacă ești interesat de acea persoană, este un moment bun să i-o spui, pentru că vor fi bine primite cuvintele tale, așa că nu te reține.

Mercur în Vărsător - influențe asupra zodiei Fecioară

 

Aceasta va fi o etapă foarte frumoasă în viața voastră, veți rupe tiparele și tiparele vechi și o nouă realitate se va deschide pentru voi.

Te vei simți plin de energie, cu dorințe de a schimba multe lucruri în jurul tău, așa că profită de acest impuls pentru a-ți curăța garderoba, de asemenea, elimină lucrurile pe care le ai acasă și care nu îți servesc la nimic.

Este timpul să rupeți legăturile vechi, să creați ceva diferit atât în dragoste, cât și la locul de muncă. Există o oportunitate de a începe o relație diferită, care are legătură nu doar cu statutul tău economic și de muncă, ci și cu cel sentimental.

Mercur în Vărsător - influențe asupra zodiei Balanță

 

Vei trăi câteva zile foarte intense și frumoase, mai ales dacă începi o nouă relație.

Dacă ești unul dintre cei care au pus capăt unei situații emoționale oarecum complicate sau unei aventuri despre care credeai că va fi ceva diferit și apoi nu a funcționat, asta nu mai contează, știi ce vrei și cum vei reuși să obții.

Mercur în Vărsător. Pentru unele zodii se termină problemele financiare

 

Nu va exista indecizie pentru tine, cu energia cosmică a acestui tranzit îți vei atinge obiectivele, singurul lucru este că trebuie să ți le stabilești foarte bine, fie că le scrii, fie că le decretezi.

Există o tendință de a te lăsa dus de val de oameni care îți vor spune ce să faci și ce să nu faci.

Mercur în Vărsător - influențe asupra zodiei Scorpion

 

Această mutare este un lucru foarte bun din punct de vedere intim, pentru că vei da frâu liber multor dorințe pe care le reprimaseși.

Acesta este momentul în care tabuurile sunt sparte și te exprimi cu multă libertate.

 

Nu rata: Horoscop rune 13-20 februarie, cu Mihai Voropchievici: Balanţa primește o sumă de bani, iar Leii află un adevăr

 

Datorită intuiției tale, vei ști ce și cum să faci. Veți face totul cu atâta încredere încât veți fi prima persoană care va fi surprinsă.

O problemă economică se va profila în visele tale; ar putea fi vorba de o nouă ocupație sau de o activitate independentă. Totul va fi un succes în această etapă, deoarece veți fi foarte creativi.

Mercur în Vărsător - influențe asupra zodiei Săgetător

 

Energia acestui tranzit îți va da un ton dezinvolt, pe de o parte vei fi foarte îndrăzneț și vei spune tot ce-ți trece prin cap, deci controlează-ți limba, deoarece la un moment dat ai putea spune lucruri pe care le-ai putea regreta mai târziu.

Pe de altă parte, frumusețea care îți înconjoară carisma personală și modul tău de a acționa te va apropia de o persoană care îți va oferi ceea ce căutai, atât pe plan sentimental, cât și financiar.

Mercur în Vărsător - influențe asupra zodiei Capricorn

 

Ceea ce ai așteptat în aceste luni intră în viața ta. Vei fi înconjurat de un ton vesel și creativ care va contrabalansa pesimismul tău clasic.

Acest tranzit te va ajuta să te concentrezi pe aspectele pozitive ale vieții tale, atât pe plan sentimental, cât și financiar și la locul de muncă.

Este important ca, de acum înainte, să dai frâu liber imaginației și creativității tale în aceste zile.

 

Horoscop special. Ce complimente iubește partenerul tău să audă, în funcție de zodie

 

Nu vă simțiți că aveți mâinile legate când vine vorba de a face ceva nou. Orice vă propuneți acum în munca dvs. pentru a îmbunătăți o anumită tehnică vă va da rezultate pozitive, care se vor traduce chiar într-un venit suplimentar în scurt timp.

Este o perioadă de mare creativitate și de aplicare a imaginației, pentru că, dacă faceți acest lucru, veți realiza atât de multe lucruri care vă vor uimi.

Mercur în Vărsător - influențe asupra zodiei Vărsător

 

În acest sezon, veți ieși din tipare. Dacă în ultimele zile ai rupt o relație de muncă sau sentimentală, bucură-te, pentru că, odată ce ai depășit acest moment de despărțire, îți vei da seama că a fost cel mai bun lucru pentru tine.

Creativitatea ta este în creștere, în fața ta se află o oportunitate excepțională de a începe ceva nou în viața ta.
Înveselește-te, veștile sunt foarte bune, iar dacă se întâmplă ceva negativ va fi doar temporar și vei putea să rezolvi problema și să mergi mai departe.

Mercur în Vărsător - influențe asupra zodiei Pești

 

Veți înceta să vă mai faceți griji în legătură cu o problemă financiară, profesională sau chiar sentimentală. Acesta este un moment de îndreptare, de reconciliere și de luare de la capăt.

Sunt vești foarte bune asociate cu un pachet, un cadou, o moștenire, un legat, o semnătură pe o chestiune care era nerezolvată și care poate fi legată de chestiuni juridice, imigrație, călătorii și procese.

Intuiția ta te va face să fii foarte dispus să începi o viață nouă. Așa că dați-i drumul, acesta este un dar cosmic de care ar trebui să profitați.



 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel