Horoscop special. Ce complimente iubește partenerul tău să audă, în funcție de zodie

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop special. Ce complimente iubește partenerul tău să audă, în funcție de zodie / Foto: Unsplash
Horoscop special. Ce complimente iubește partenerul tău să audă, în funcție de zodie / Foto: Unsplash

Se apropie Ziua Îndrăgostiților pe 14 februarie, așa că trebuie să fiți pregătiți cu dulciuri, complimente și cadouri pentru partnerii voștri. Iată ce le place în funcție de zodie:  Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.

Relațiile rămân puternice prin dragostea, dăruirea și sprijinul persoanelor implicate. Și, bineînțeles, un "Te iubesc" constant nu strică niciodată.

Se spune că acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele și este adevărat! A-ți arăta dragostea, mai degrabă decât a o spune, spune multe. Cu toate acestea, există totuși putere în cuvinte. Cuvintele potrivite îți pot face inima să bată mai repede decât în mod normal, îți pot aduce roșeața pe obraji și îți pot asigura devotamentul.

WNQ-Astrologie îți dezvăluie cum îți poți asigura iubitul de devotamentul tău în funcție de semnul său zodiacal. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie). Horoscop special

 

Berbecul independent tinde să fie implicat în sine, iar tendința lor aventuroasă contribuie la impulsivitatea lor constantă. Ei preferă situațiile în care dețin controlul. Asigură-te că îi spui mereu iubitului tău Berbec cât de mult îi admiri spiritul lor liber, deoarece aceasta este o parte din ei de care nu se pot scutura niciodată. 

 

Taur (20 aprilie - 20 mai). Horoscop special

 

Cel mai încăpățânat dintre semne, Taurul nu va renunța la o sarcină sau la o situație până când aceasta nu iese așa cum își imaginează. Ai răbdare cu iubitul tău Taur atunci când este în zonă. Nu uita să le spui cât de mult apreciezi faptul că nu renunță niciodată, pentru că asta înseamnă că nu vor renunța niciodată la dragostea ta. 

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie). Horoscop special

 

Impulsivi, vicleni și cu un gust pentru aventură, întotdeauna se întâmplă ceva atunci când este implicat un Gemeni. În calitate de iubit al lor, asta înseamnă că te vei alătura lor în această călătorie. Viața nu este plictisitoare cu iubitul tău Gemeni, așa că nu uita să le spui acest lucru în mod constant. 

 

Rac (21 iunie - 22 iulie. Horoscop special

 

Loial și grijuliu, Racul poate fi, de asemenea, un pic lipicios - chiar și față de tine, iubitul lor. Ai răbdare și ține cont de natura lor sensibilă. Întotdeauna fac ceva pentru tine, cu sau fără ocazii speciale, așa că nu uita să le spui "mulțumesc" pentru toate eforturile lor. Pentru că, într-adevăr, fericirea ta este fericirea lor. 

 

Leu (23 iulie - 22 august). Horoscop special

 

Poate că sunt vanitoși, dar când vine vorba de dragoste, Leii sunt feroce de loiali și devotați. Ar muta munții din loc dacă asta ar însemna să se asigure că iubitul lor primește tot ceea ce își dorește și are nevoie. La rândul tău, asigură-i mereu de propria ta loialitate, devotament și admirație, pentru că asta este tot ce au nevoie.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie). Horoscop special

 

Analitică și practică, abordarea Fecioarei față de dragoste vine cu logică. Totuși, nu-i înțelege greșit - sunt unele dintre cele mai loiale și sincere semne. Nu ar minți niciodată sau nu ar face ceva ce au analizat deja că te va răni. Tot ce trebuie să faci este să le spui că ai încredere în judecata lor și se vor simți deosebit de mândri. 

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie). Horoscop special

 

Visătorul fără speranță al semnelor, Balanța are o viziune idealistă asupra iubirii. Ei se vor strădui întotdeauna să obțină relația perfectă, chiar dacă este nerealistă. Nu-i lua în derâdere pentru asta. În schimb, chiar dacă știi că nu va fi niciodată perfectă, împărtășește-le visele și idealismul. În acest fel, vă puteți apropia amândoi în timp ce vă străduiți să obțineți această relație "perfectă".

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie). Horoscop special

 

Deși Scorpionii pot fi suspicioși și geloși, sunt iubiți loiali și pasionați. Asigură-te că îi asiguri mereu de dragostea, loialitatea și admirația ta pentru ca ei să nu se îndoiască de relația voastră.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie). Horoscop special

 

Săgetătorii sunt niște mingi mari de energie independentă care așteaptă să explodeze, iar din această cauză pot deveni neglijenți, ceea ce duce la probleme. Asigură-te că iubitul tău Săgetător nu trebuie să își diminueze energia pentru că ești acolo să ai grijă de el. Ei vor aprecia foarte mult dedicarea ta.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie). Horoscop special

 

Capricornii sunt super-independenți și neîncrezători, așa că le este greu să formeze relații puternice. În calitate de iubită, este evident că însemni foarte mult pentru ei și fac totul cu gândul la tine. Nu uitați să le spuneți cât de mult le admirați abilitățile și să-i felicitați pentru succesul lor.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie). Horoscop special

 

Vărsătorul ingenios și inteligent vine mereu cu gânduri și idei noi, pe care le va împărtăși cu entuziasm cu tine. Încurajați această parte a naturii lor; le arătați cât de mult le susțineți ideile, ceea ce înseamnă foarte mult pentru ei.

 

Pești (19 februarie - 20 martie). Horoscop special

 

Cel mai sensibil emoțional dintre semne, Peștii caută aprobarea pentru o bună parte din interesele lor. În calitate de iubit al lor, asigură-i de dragostea ta prin susținerea acestor interese, pune-le întrebări și chiar încearcă câteva de dragul iubitului tău Pești. Îi va face extrem de fericiți.

 

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel