Menajeră româncă, acuzată că ar fi furat 10.000 de euro din camera unui hotel din Austria: „Nu i-am luat eu!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O menajeră româncă a golit seiful unui cuplu de germani într-un hotel din Salzburg, Austria.

Un cuplu căsătorit din Germania a fost furat de Crăciun, într-un hotel din orașul Salzburg, Austria. Când turiştii nu se aflau sâmbătă la prânz în camera lor, din seiful de acolo a fost furată o sumă de cel puţin 10.000 de euro.

Potrivit poliției, doi angajați ai hotelului, o unguroaică de 33 de ani și o româncă de 27 de ani, au fost identificate ca suspecte pe baza înregistrărilor video și a citirii cardului din cameră.

Cele două femei nu au recunoscut însă furtul. 

A fost deschisă o anchetă care va stabili cu exactitate cum s-a petrecut infracțiunea.

Marea Britanie. Menajeră româncă, acuzată că a „curățat” camera unui oaspete de 200.000 euro: Sabrina a plâns în hohote când a recunoscut fapta

 

Menajeră româncă, acuzată că a furat bani, bijuterii, prosoape și detergenți, în Belgia

 

O româncă, în vârstă de 43 de ani, rezidentă în Koekelare, regiunea Flandra din Belgia, riscă închisoarea după ce ar fi comis 11 furturi când muncea la curățenie în casele belgienilor. Femeia a fost prinsă în capcană.

În toamna anului 2021, o familie din Zedelgem, Belgia, a bănuit că femeia de la curățenie fura bani. Astfel, ei i-au întins o capcană. Membrii familiei au făcut poze cu numerele de serie de pe bancnotele lor și când banii au dispărut din nou pe 10 noiembrie, poliția a fost anunțată. În rucsacul româncei se aflau nu mai puțin de 4.765 de euro, inclusiv bancnotele cu numerele de serie fotografiate. Totodată, românca a furat și două sticle de detergent.

Anchetatorii au găsit în casa româncei 15.000 de euro în numerar. Potrivit femeii, o mare parte din aceștia proveneau din ocupația ei secundară de manichiuristă. Ea a recunoscut că a furat anterior 1.000 de euro de la familia din Zedelgem. 

Potrivit presei din Belgia, românca a mărturisit mai multe furturi similare și ar putea fi în cele din urmă legată de 11 fapte din Zedelgem, Aartrijke și Veldegem. Nu doar că a furat bani, ci și bijuterii, bikini, haine, prosoape de baie și produse de curățenie.

Italia. O menajeră româncă a distrus apartamentul în care lucra și s-a luat la bătaie cu polițiștii care au venit s-o aresteze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel