Măsură extremă în Blaj: Se interzice complet circulația mașinilor pe 1 și 2 mai

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Orașul Blaj a interzis circulația mașinilor și a motocicletelor în zilele de 1 și 2 mai, pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Amenzile pentru cei care nu respectă măsura sunt între 100 și 500 de lei. 

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Blaj a aprobat joi instituirea unor restricţii de circulaţie a autovehiculelor, maşinilor, auto-utilitarelor şi motocicletelor în orașul Blaj pentru zilele de 1 şi 2 mai 2020, pentru prevenirea şi limitarea infecţiilor cu noul coronavirus.

Nerespectarea acestei hotărâri se sancţionează cu avertisment sau cu amendă contravenţională în cuantum de la 100 lei la 500 lei.

Astfel, va fi interzisă circulaţia tuturor autovehiculelor în zilele de 1 mai şi 2 mai, între orele 7:00 şi 19:00.

Excepţie fac: vehiculele care fac livrări pentru societăți, cele aflate în tranzit prin municipiul Blaj, cu condiţia să tranziteze oraşul fără oprire programată, cele aparţinând persoanelor cu domiciliul sau reşedinţa în Blaj care se reîntorc în oraș din alte destinaţii, cele care merg în interes de serviciu la Blaj, cele care duc persoane cu urgenţe medicale sau pentru căsătorie, deces, etc., transmite Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel