Mașină, lovită de tren în Ialomița: Două persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Mașină lovită de tren în Ialomița - Două persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă. Sursa - ISU Ialomita
Mașină lovită de tren în Ialomița - Două persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă. Sursa - ISU Ialomita

Două persoane au fost transportate la spital, dintre care una în stare de înconștiență, după ce un tren de persoane a lovit o mașină, duminică seara, în județul Ialomița.

Potrivit ISU Ialomița, accidentul în care au fost implicate un tren de persoane și un autoturism a avut loc în localitatea Alexeni.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

În urma impactului au rezultat două victime. Acestea au fost monitorizate la fața locului și au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni. Una dintre victime, o femeie, se afla în stare de inconștiență, au transmis pompierii.

O altă tragedie s-a produs azi, în Timiș, unde  două persoane, un bărbat, de 39 de ani, şi o femeie, de 34 de ani, au murit înecați.

 

Tragedie într-o familie de români: Un bărbat şi o femeie au murit înecaţi, sub ochii celor doi

 

Poliţia Timiş a anunţat duminică după-amiază că au fost găsite trupurile celor două persoane, care s-au înecat, la prânz, în apele râului Timiş, în zona localităţii Coşteiu.

Scafandrii au găsit trupurile celor două persoane, un bărbat, de 39 de ani, şi o femeie, de 34 de ani, în proximitatea locului unde au intrat în apă. Din nefericire, acestea nu mai prezentau urme vitale, fiind declarate decedate, potrivit Poliţiei Timiş.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a informat că după apelul la 112 a fost alertat Detaşamentul de Pompieri Lugoj şi au fost dislocate la locul intervenţiei o autospecială de descarcerare cu barca pneumatică, o autosanitară SMURD tip B cu şase subofiţeri.

De asemenea, a fost alertat echipajul de scafandri din Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara, care s-a deplasat la locul intervenţiei cu o autospecială de intervenţie cu doi scafandri şi un subofiţer.

Din cadrul celorlalte subunităţi de intervenţie au fost trimise la locul intervenţiei câte o autospecială de serviciu cu barcă şi doi subofiţeri. La faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD, dar şi echipaje din judeţul Arad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel