Masacru în Italia: Un bărbat și-a executat patru membrii ai familiei, apoi s-a sinucis. Cearta a pornit de la avere

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un bărbat a ucis, cu sânge rece, toată familia fratelui său. Patru persoane, printre care doi copii, au fost executați în stil mafiot
Italia. Un bărbat a ucis, cu sânge rece, toată familia fratelui său. Patru persoane, printre care doi copii, au fost executați în stil mafiot

O crimă feroce a îngrozit comunitatea din Licata (Agrigento). Patru persoane au fost ucise. Printre victime se numără și doi copii de 11 și 15 ani. Ucigașul, în vârstă de 48 de ani, s-a sinucis. 

Angelo Tardino, 48 de ani, a tras asupra întregii familii: soț, soție și cei doi copii minori ai acestora, respectiv fratele, cumnata și nepoții săi. Victimele sunt Diego Tardino, născut în 1977, soția sa Alexandra Angela Ballacchino, din 1982, copiii, nepoții criminalului, în vârstă de 11 și 15 ani.

Victimele au fost împușcate la domiciliu în via Riesi, la marginea orașului. Se pare că ar fi existat o ceartă în familie, înainte de comiterea crimei.

Inițial se spunea că au fost găsite trei cadavre, miercuri dimineața, pe 26 ianuarie. Ulterior, polițiștii au anunțat că este vorba despre patru persoane, care au fost găsite împușcate.

Presupusul criminal a încercat apoi să se sinucidă împușcându-se de două ori. Acesta a murit la spitalul Sant'Elia din Caltanissetta. Carabinierii au intervenit pe locul unde au fost găsite cadavrele și au alertat procurorul din Agrigento, scrie fanpage.it.

Bărbatul care a ucis toată familia fratelui său s-a sinucis cu poliția la telefon

 

Potrivit unor surse ale carabinierilor, se pare că bărbatul, aflat în apogeul unei discuții violente,  a scos arma și a tras în membrii familiei, înainte de a fugi. Tardino și-a ucis fratele Diego chiar la ușa casei, apoi și-a căutat cumnata și nepoții prin toate camere casei, după cum au confirmat polițiștii.

Imediat după masacru, criminalul a fugit, iar carabinierii au început percheziționeze zona și au instalat mai multe puncte de control. Criminalul a încercat să se sinucidă. Arma, cu care și-a ucis victimele, un pistol calibru 9, a fost găsită și confiscată. Potrivit carabinierilor, care investighează ceea ce s-a întâmplat, miercuri dimineață în cartierul Safarello, Tardino, criminalul s-a împușcat cu o armă diferită de cea folosită pentru a masacra familia fratelui său.

Tardino s-ar fi împușcat în timp ce era la telefon cu carabinierii. Ucigașul a fost urmărit de anchetatori, care încercau să-l convingă să se predea. Inițial, acesta părea gata să se predea și să ajungă la secție.

La un moment, militarii au auzit o împușcătură la telefon. Bărbatul nu a murit pe loc. A fost intubat și transferat cu elicopterul de salvare la spitalul Sant'Elia din Caltanissetta. Acolo medicii ai constatat că pacientul nu este operabil și că intrase în comă profundă.

Potrivit unei reconstituiri efectuate de către carabinieri pe baza mărturiilor unor vecini, în familie aveau loc des certuri. Astfel s-a ajuns la aceasta crimă sângeroasă, după o dispută legată de împărţirea unor terenuri. Investigațiile sunt coordonate de procurorul din Agrigento Luigi Patronaggio. Soția ucigașului este în stare de șoc.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel