Italia. Un român a vrut să joace Bingo cu orice preț. Întrebat de Certificat verde, a sărit să bată polițiștii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român a vrut să intre în sala de bingo fără permis verde și s-a împotrivit controalelor, dar a fost arestat. Bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a opus rezistență poliției.

Carabinierii au arestat un bărbat, de 35 de ani, de naționalitate română, acuzat  de opunere de rezistență la un funcționar public.

În cursul nopții, un locuitor de pe Corso Sicilia din Giarre a semnalat la centrala 112 comportamentul hărțuitor al unui bărbat, aparent beat.

Militarii au intervenit imediat, iar când au ajuns în apropierea unei săli de bingo au găsit un bărbat care se clătina și se afla într-o stare evidentă de ebrietate. Potrivit celor constatate, bărbatul încercase cu puțin timp înainte să intre în sala de jocuri, refuzând să prezinte legitimația verde, necesară pentru accesul în incintă, atunci când i s-a cerut acest lucru.

La vederea carabinierilor, bărbatul de 35 de ani, pe lângă faptul că a refuzat să le dea datele personale, a încercat să-i lovească de mai multe ori, intenționând să scape până când a fost oprit.

La finalul formalităților și în urma procedurii sumare, tânărul a fost plasat în arest la domiciliu prin ordin al autorității judiciare.

Și luni, după-amiază,  carabinierii de la secția locală din San Salvo, împreună cu poliția locală au intervenit în via Milano, la solicitarea vecinilor unui român. 

 

Un roman recalcitrant s-a dat în spectacol în fața vecinilor

 

Bărbatul, după cele povestite de vecin, rezident de mai mulți ani în orașul de la Adriatica, a intrat într-o stare de furie.La sosirea patrulei de la postul de carabinieri, bărbatul părea foarte agitat și nervos.

Oamenii legii, care îl cunoșteau deja pe bărbat, au intervenit prompt. Atitudinea românului i-a îngrijorat pe vecini și trecători,  care s-au simțit amenințați de starea de agitație fizică și psihică a românului, scrie vastoweb.com.

După o negociere cu carabinierii, românul a ieșit din casă și a mers la spital.  Până la urmă, carabinierii din San Salvo au reușit să-l convingă pe român să părăsească locuința și să meargă la spital pentru tratament de specialitate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel