Marian, un pakistanez care se dădea român, arestat în Marea Britanie: Testul genial la care l-a supus un polițist (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un cetățean pakistanez, intrat ilegal în Marea Britanie, a fost descoperit de polițiști. Bărbatul a încercat și atunci să spună că este Marian și că este român, dar a picat toate testele la care ofițerul de poliție l-a supus.

„Marian“, un tânăr pakistanez care se dădea drept român în Marea Britanie, a fost dibuit de autorități. Ofițerul de poliție Mason, în fața căruia bărbatul susținea că este român l-a supus mai multor teste...

„Deci zici că ești român... cum te-ai calificat ca să fii român? Părinții tăi sunt români? S-au născut în România?“ Deși omul răspundea afirmativ la toate întrebările, polițistul nu a fost deloc convins și a continuat cu alte teste.

Unul dintre ele a fost un simplu test de geografie și, desenând pe o foaie harta României cu țările învecinate, l-a rugat pe acesta să spună care sunt vecinii țării „sale“. Bărbatul a știut doar 2 țări: Bulgaria și Republica Moldova.  Marian s-a scuzat“ că nu se descurcă prea bine în limba engleză. „Engleza ta este genială“, i-a replicat polițistul.

Marian, un pakistanez care se dădea român, arestat în Marea Britanie

 

@bunkerworldwide

##fyp ##foryou ##foryoupage ##force ##uk

♬ original sound - Bonkers TV

Următorul test: Poate să vorbească în limba română? După ce „Marian“ i-a spus că nu se prea descurcă în engleză, ofițerul a sunt un interpret român și i l-a dat pe Marian la telefon, după ce acesta l-a asigurat că știe să vorbească românește... „Marian, spui că vorbești românește, că ai venit din România de o săptămână. Iată, omul acesta vorbește românește“, i-a spus polițistul bărbatului în timp ce i-a înmânat telefonul pentru a discuta cu un interpret român. Dar Marian a reușit să bâiguie doar un „noroc!. .ai vila acolo?“

 

@bunkerworldwide

##fyp ##foryou ##foryoupage ##stop ##control

♬ original sound - Bonkers TV

Într-un final, după ce interpretul român i-a confirmat polițistului că bărbatul nu vorbește deloc românește, ofițerul îi dă veștile proaste: „Uite, Marian, interpretul spune că nu vorbești românește, spune că vorbești...nimic de fapt. Marian, știu că Marian nu e numele tău real, termină cu minciunile, îi dau o singură șansă să îmi spui adevărul: de unde ești? Nu te întreb de cartea de identitate, știu că nu ești român, nu ai știut să îmi spui capitala țării, ce bani se folosesc acolo, care sunt vecinii țării“. „Acum nu faci decât să intri în probleme. Te va lua un coleg de-al meu și te va aresta“, i-a spus polițistul lui „Marian“, căruia i-a dovedit că să fii român... nu e o treabă așa ușoară.

@bunkerworldwide

##fyp ##foryou ##foryoupage ##stop ##control

♬ original sound - Bonkers TV

[citeste si] 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel