Marian Godină şi-a dezvăluit salariul. Răspuns pentru şoferii care îi spun "eşti plătit din banii mei"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Marian Godină şi-a dezvăluit salariul, într-un răspuns pe blogul său la replicile pe care le primeşte de la diverse persoane pe internet sau în trafic, atunci când sunt oprite la control şi care recurg la afirmaţii precum "eşti plătit din banii mei".

"Cei care au comentat asta (au fost mai mulți) chiar au atins un punct sensibil.

Nu am fost niciodată de acord cu replica șoferului oprit în trafic care spunea „ești plătit din banii mei”. Nu am fost de acord pentru că omul spunea asta pentru a-și justifica un fel de drept de a încălca legea.

Dar, că ne place sau nu, bugetarii sunt plătiți din banii produși de mediul privat. Adică unii muncesc, produc bani, plătesc taxe, iar din banii ăia sunt plătiți bugetarii.

Acum, pandemia asta a lovit din plin chiar sectorul privat. Mii de oameni au rămas fără locuri de muncă sau au intrat în șomaj. Nu e cazul bugetarilor, lor le-au rămas salariile intacte. Eu, de exemplu, am luat salariu 4700 de lei luna trecută. Nu i-am luat degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3 dimneața să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună. Am muncit nopți și sâmbete și duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă și nici pe degeaba.Totuși, aș crăpa de rușine să ies în stradă să spun că vreau mai mult. Asta în timp ce m-aș gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu", a scris Marian Godină, pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel