Marian Godină, audiat la Poliție

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Marian Godină și soția sa, Georgiana, au fost citați chiar de colegii săi pentru a veni la secția de poliția în calitate de „inculpați“.

Marian Godină și soția sa au fost  invitați astăzi la Poliția Brașov, unde au fost audiați într-un caz deosebit de complex. Un tânăr din  Caraș-Severin  s-a sesizat după ce a văzut pe Facebook o poză cu Godină, alpaca și doi câini, fără botniță.

„Împreună cu Georgiana, am fost invitați astăzi la Poliția Brașov unde am fost audiați într-un caz deosebit de complex. Dacă eu am pierdut numărul reclamațiilor pentru care am dat declarații, mi-a picat destul de greu să o văd în această postură pe soția mea.

În fapt, un băiat cu mult simț civic de prin Caraș-Severin a observat o fotografie pe pagina mea de Facebook în care apăream eu, cei doi câini ai mei și Pablo (n.r. alpaca).  Văzând că unul dintre câini nu este în lesă și nu are nici botniță, acest băiat s-a gândit să facă o reclamație „împotriva inculpatului Marian Godină” după cum a specificat. M-a făcut omul inculpat, mă mir că nu a scris direct condamnat.

Godină: „Dacă voi fi sancționat nu voi avea nimic de obiectat și imi voi asuma în totalitate greșeala“

 

Ca polițist care cunoaște tot felul de tertipuri sau ca vreun șmecheraș, aș fi putut scăpa de această reclamație în maxim un minut, timp în care să fi scris că poza e făcută anul trecut, la revedere, pa, presupusa faptă reclamată e prescrisă, o zi bună.
N-am făcut asta, la fel cum nu am contestat când am rămas fără permis pentru viteză. Îmi place să îmi asum mereu greșelile pe care le fac și mi le-am asumat întotdeauna.

Revenind la speța cu bietul Cairo, am menționat că acesta este un ciobănesc german și că nu face parte din categoria raselor de câini periculoși, aceștia fiind nominalizați exact în lege. Iancu este ciobănesc mioritic și nici el nu face parte din acea categorie.

(...) Cu toate astea, se pare că ar exista un articol care ar spune că și ceilalți câini, care deși nu sunt considerați periculoși, trebuie să poarte botniță în locurile publice.

Eu am găsit mai multe variante ale OUG 55 și nu mai înțeleg care e cea în vigoare, dar am să caut și am să mă documentez exact. Până acum eram convins că doar câinii din categoria celor periculoși sunt obligați să poarte botniță și încă nu sunt convins că nu e așa. Străduța pe care e făcută fotografia duce spre pădure, locul unde scoatem câinii la joacă, și e foarte slab circulată. În orice caz, dacă voi fi sancționat nu voi avea nimic de obiectat și îmi voi asuma în totalitate greșeala“, a declarat Marin Godină într-o postare pe blogul său.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel