Marian Ceauşescu susţine că a fost ridicat de jandarmi pe NEDREPT: "Nu participam la protest. Tot eu am amendă, nu cel care m-a agresat"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Dan Mihai Balanescu
Sursa foto: Facebook @Dan Mihai Balanescu

Marian Ceauşescu susţine că a fost ridicat de jandarmi şi dus la secţie pe nedrept.

Într-o replică petru Realitatea PLUS, cunoscutul protestatar a explicat că nu a fost parte din protest şi nu a fost o manifestaţie #Rezist.

"Dreptul meu la recplică, urmare a comunicării de către postul dumneavoastră. Protestul din Piaţa Victoriei de astăzi nu a fost #Rezist. Nu am avut nicio legătură cu acest protest. Mă aflam vizavi de scuarul Pieţei Victoriei, nici măcar scuar, stând de vorbă cu nişte cetăţeni, când doi inşi care au venit din piaţă au traversat, au venit către mine, m-au înjurat, m-au lovit, iar când au venit jandarmii, tot pe mine m-au ridicat în mod brutal. M-au dus la secţia 4 de poliţie, unde l-au dus şi pe cel care m-a agresat, dar doar eu am primit amenda de 200 de lei pentru instigare la scandal. Cel care m-a lovit se află în anchetă. Urmează să depun plângere penală", a transmis Marian Ceauşescu, pentru Realitatea PLUS.

Cunoscutul protestatar a fost ridicat de jandarmi din Piața Victoriei.

Din primele informaţii, protestatarii s-ar fi arătat deranjați de prezența lui Marian Ceaușescu pentru că ar fi început să-i „instige”. Jandarmii au intervenit şi l-au escortat până la o dubă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel