Maria Grapini amenință că va face public cazul lui Pintea la Strasbourg: „Apel către români!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Europarlamentarul Maria Grapini spune că va sesiza Parlamentul European după imaginile difuzate marţi seara cu Sorina Pintea transportată în cătuse la o clinică pentru un consult.

Europarlamentarul Maria Grapini anunţă că va face public cazul la Strasbourg.

Grapini vorbeşte de abuzuri după ce marţi seara Sorina Pintea, care suferă de o boală autoimună, a fost transportată în cătuşe la o clinică pentru consult.

Citește și Avocații lui Pintea, revoltați: A fost expusă presei și împinsă de escortă

Marţi seara, Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătăţii, a fost scoasă din Arestul Central şi transportată în cătuşe la o clinică pentru un consult.

 

Maria Grapini: „Apel catre romani!”

 

Maria Grapini a lansat un mesaj pe Facebook în care vorbeşte de tratamentul inuman la care este supus fostul ministru al Sănătăţii şi anunţă că săptămâna viitoare va face public cazul în Parlamentul European.

„Apel catre romani! Saptamana viitoare doresc sa vorbesc despre cazul Sorina Pintea, la Strasbourg! Am nevoie de poze in care se poate vedea tratamentul inuman-transport la spital in catuse, a unei femei bolnave!

Precizez: Nu am fost colega de partid, asa cum spun unii care ma injura; asa acum am mai precizat, eu am intrat in politica in 2005, in Partidul Umanist, din revolta. Am ramas umanista indiferent de numele pe care l-a avut de-a lungul celor 14 ani acest partid si am fost in alianta cu PSD la toate alegerile la care eu am candidat!

Citește și Vela, despre acuzațiile avocaților lui Pintea: „Am dispus să facă control la tot ceea ce ține de avizul medical"

Nu am fost prietena cu Sorina Pintea dar de cate ori am apelat la ea, in calitate de ministru pentru sesizari de la cetateni sau organizatii profesionale, doamna Puntea si-a facut timp sa discute cu persoanele in cauza!

Pentru a preintampina atacuri, fac precizarea ca am intervenit si pentru alte cazuri (Mariana Rarinca, doamna Secara, Camelia Simicala, judecatorul Mustata etc). Nu conteaza functia, conteaza omul!", scrie Maria Grapini pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel