Vela, despre cazul Sorina Pintea: „Am dispus să facă control la tot ceea ce ține de avizul medical”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, astăzi, că a dispus şefului Poliţiei Române să facă o verificare privind modul în care s-a acţionat în cazul fostului ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, care a fost dusă cu cătuşe, în urmă cu o zi, la o unitate medicală din reţeaua MAI, pentru un consult de specialitate.

„Pentru a clarifica ceea ce s-a întâmplat aseară, am dispus şefului Poliţiei Române să facă o verificare pentru modul de acţiune a poliţiştilor în acest caz. Totodată, astăzi am dispus şi Direcţiei Medicale să facă un control la tot ceea ce ţine de avizul medical pe care responsabilii care răspund de sănătatea deţinuţilor - toate acestea au fost coordonate corect şi legal. În funcţie de aceste rapoarte vă vom anunţa în timp util de măsurile luate în acest caz”, a spus Marcel Vela, într-o conferinţă de presă la sediul MAI.

Citește și Avocații lui Pintea, revoltați: A fost expusă presei și împinsă de escortă

Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătăţii, a fost scoasă marţi din arestul Poliţiei, fiind transportată la o unitate medicală din reţeaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult de specialitate. În presă au apărut imagini cu aceasta încătuşată, în timp ce era dusă la spital.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel