Marea Britanie: Un bărbat și-a ucis soția cu sânge rece, după ce aceasta i-a spus să plece de acasă pentru că avea COVID 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O femeie fost ucisă cu bestialitate de soțul ei, după ce i-a spus bărbatului să plece din casă pentru că avea COVID. Maryan Ismail din Anglia a suferit 68 de răni provocate cu cuțit, un picior de masă și o scară. Bărbatul, de profesie șofer de autobuz, susține că a făcut acest lucru din cauză că femeia i-a spus să plece de acasă după ce se îmbolnăvise de Covid-19.

El a recunoscut că și-a ucis soția în, timpul lockdownului din Anglia de la începutul lunii aprilie a anului trecut, dar neagă că ar fi fost o crimă. Femeia a fost găsită parțial dezbrăcată pe podeaua salonului, în urma atacului.

Potrivit The Independent, acuzatul a oferit o serie de explicații pentru ucidere, inclusiv faptul că soția sa i-a spus că poate „ieși și muri pe stradă” pentru că luase coronavirus.  

La sosirea la secția de poliție Wood Green, Egal i-ar fi spus ofițerului care a deschis ușa dubei că are coronavirus și că ar trebui să stea departe de el. Bărbatul a mai susținut că soția l-a atacat cu un picior de masă și el a acționat în autoapărare. „Fără îndoială, panicat de ceea ce a ceea ce a făcut, el caută o explicație plauzibilă pe care să o dea poliției pentru comportamentul său. Nu există dovezi că ar fi suferit vreodată de Covid, pentru care continuă să refuze să fie testat”,  a spus procurorul. 

„A spus că pot ieși și să mor pe stradă, am spus că o voi ucide mai întâi, așa că am făcut-o”, i-ar fi spus ofițerului Egal. Bărbatul a recunoscut acuzația de omor din culpă, dar a negat acuzația de crimă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel