Marea Britanie. Sophie, contesa de Wessex, plasată în izolare. A intrat în contact cu o persoană infectată

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
contesa_sophie
contesa_sophie

Sophie, contesa de Wessex, s-a autoizolat, după ce a intrat în contact, la începutul acestei săptămâni, cu o persoană, testată pozitiv cu noul coronavirus.

 

Soția, în vârstă de 55 de ani, a prințului Edward nu prezintă simptome Covid-19, dar, spune, că respectă toate măsurile impuse de autorităţi. Duminică, contesa de Wessexea a fost printre cele 45.000 de persoane din Marea Britanie care au făcut jogging la Maratonul din Londra, sub o ploaie torențială.

Ea s-a alăturat astfel lui Tomas Cardillo-Zallo, membru al echipei Mencap's Learning Disability Running. Sophie patronează organizația de caritate din 2004 și a declarat că a s-a alăturat tânărului de 29 de ani, din Sutton, pentru a schimba atitudinea oamenilor față de persoanele cu dizabilități de învățare.

Sophie a parcurs distanța maratonului, pentru a transmite cetăţenilor că peste un milion de persoane din Marea Britanie trăiesc cu un handicap de învățare şi se confruntă cu provocări zilnice, avînd nevoie de sprijin, scrie dailymail.co.uk

„Tomas a arătat ce pot obține persoanele cu dizabilități de învățare cu sprijinul potrivit. El este o inspirație“, a spus Sophie, contesa de Wessex. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel