Marea Britanie. Motociclist român, pericol în trafic. Circula cu aproape 290 de kilometri la oră

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
motociclist_roman_marea_britanie
motociclist_roman_marea_britanie

Un motociclist român în vârstă de 19 ani a pus poliția londoneză pe jar. Oamenii legii l-au urmărit timp de jumătate de oră, timp în care tânărul a gonit cu o viteză de aproape 290 de kilometri la oră.

 

Tânărul român, Marian D., a mai făcut o tura înainte să fie arestat într-un alt caz. A fost prins însă și arestat. Motocicleta condusă de român este o Honda CBR 1000.

După 38 de minute de urmărire, românul a fost încătușat. A fost urmărit cu ajutorul unui elicopter pe care poliția l-a ridicat în aer pentru a-l putea monitoriza în permanență, scrie thetimes.co.uk.

Judecătorul care dăduse sentința anterioară a spus că fapta nu este doar o sfidare a instanței, ci o infracțiune penală și a transmis Poliției să investigheze și acest caz. Motocicleta, care era deținută de Marian D, dar avea numere false.

Tânărul român a fost arestat și este cercetat pentru conducere periculoasă, conducere fără permis și fără asigurare. Avocata sa a încercat să înduplece magistrații spunând că inculpatul a dat dovada de lipsă de maturitate, mai ales că a condus la o asemenea viteză fără sa poarte haine de protecție. Se pare ca românul și-a pierdut locul de munca înainte de Crăciun din cauza pandemiei. A ieșit pozitiv pentru cocaina la locul de muncă, dar nu i s-a adus nicio acuzație. El a mai fost condamnat pentru port de arma în public. Acum a fost condamnat la 46 de săptămâni de închisoare și nu are voie să conducă timp de doi ani și cinci luni.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel