Marea Britanie: John Michael Godenca, acuzat că dă ȚEPE muncitorilor români. "Degeaba se dă Zeul Dreptății din Diaspora"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
StiriDiaspora

John Michael Godenca, un român din Marea Britanie este acuzat de conaționali că îi păcălește după ce îi ia la muncă în construcții. Potrivit acuzațiilor, când muncitorii îi cer banii datorați, acesta caută scuze și se eschivează pentru a nu le plăti munca prestată. Un român a postat și capturi de ecran ale conversațiilor care arată aceste lucruri. 

Iată mesajul lui Paul Ionașcu, un român care spune că a fost păcălit de John Michael Godenca: 

"Atentie, Tepar in Londra, John Michael Godenca, care ia oameni la munca in constructii si cand e vorba sa dea banii, ii amana cu saptamanile si cu lunile. Mi-a oprit depozit prima saptamana 360 lire (60 lire/zi x 6 zile lucrate). A 2 saptamana nu mi-a platit nimic. A 3 saptamana mi-a platit 200 lire din 360 lire (6 zile). Nu am mai avut bani de mancare si transport ca sa continui munca, nefiind platit si am ramas pe camera fara bani si fara posibilitatea sa imi iau alt job, ca trebuia bani de transport, mancare, etc. Dupa o luna decand am inceput munca, dupa saptamani de rugat si insistat cu zeci de telefoane si zeci de mesaje, mi-a mai dat 200 lire. In total, am lucrat 3 saptamani, 8 ore pe zi, din care in unele zile chiar si 12 ore/zi si am primit decat 400 lire pana acum si sunt mai dator decand atunci cand am venit in Londra acum 2 luni. Mai am de primit inca 560 lire + ore extra). John Michael Godenca poate intra in postare si sa confirme ceea ce spun, iar daca va infirma si nu e deajuns mesajele atasate aici, voi atasa si inregistrarile audio dintre noi. Degeaba se da Zeul Dreptatii si cel mai corect om din Diaspora, lucrurile in realitate stau cu totul altfel. Cei din Diaspora pot vedea cu aceasta ocazie adevarata fata a lui, nu cea pe care si-o afiseaza mereu online."

 

Iată ce spune și John Michael Godenca, după valul de critici de pe grupurile din diaspora: 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel