Marea Britanie intră în febra Jubileului de Platină: Fanii regali au făcut un tort de 1.62 metri cu Regina

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:

De la un tort în mărime naturală cu Regina, la modele tricotate și la exponate Lego, britanicii vin cu o varietate de moduri neobișnuite de a sărbători Jubileul de Platină al Reginei înainte de weekendul de patru zile.

Brutarul Lara Mason de la Cake Anything a dezvăluit acest tort de 1.62 metri (înălțimea exactă pe care o are Regina) la Buzz Bingo din Birmingham, după ce l-a făcut din 400 de ouă, 24 kg de făină și 24 kg de unt, creația comestibilă urmând să servească peste 200 de persoane, conform Daily Mail.

 

Cum se pregătesc britanicii de sărbătorirea Jubileul de Platină al Reginei

 

În altă parte, o regină tricotată în mărime naturală și un corgi de companie au fost instalate în Holmes Chapel, Cheshire, la sfârșitul săptămânii trecute - iar sătenii s-au oprit pentru a se poza cu Majestatea Sa înainte de sărbători. POZE AICI.

Și în alte părți au apărut cutii poștale, inclusiv una cu Regina și Castelul Windsor în New Brighton, în Wirral, în timp ce în Belle Vale, Liverpool, o cutie poștală a fost acoperită cu o coroană.

Între timp, la Legoland Windsor, creatorii de machete au fost ocupați să creeze reprezentări ale reginei la balconul Palatului Buckingham și petreceri în grădină la Castelul Windsor. Expoziția completă a Jubileului de Platină include aproximativ 18.000 de cărămizi și a necesitat aproximativ 280 de ore.

În Norfolk, un grup de tricotaj, printre care Lois Gill și Penny Evans, au creat un model tricotat în mărime naturală al reginei, folosind peste 1.000 de ghemuri de lână timp de șase luni, care a fost mutat într-o biserică din Caston.

Iar în West Sussex, orașul Steyning pretinde că este cel mai patriotic loc din Marea Britanie, cu strada principală acoperită de banderolă și cu un steag al Uniunii în aproape toate vitrinele magazinelor, înaintea unei mari petreceri care va avea loc duminică.

 

Cum va marca națiunea cei 70 de ani de domnie ai reginei: Zilele de sărbătoare vor începe cu o paradă aniversară

 

Oamenii din întreaga Marea Britanie se pregătesc să marcheze Jubileul de Platină al Reginei, începând de joia aceasta, cu o serie de evenimente majore programate - de la Trooping the Colour la un spectacol special.

Britanicii vor putea, de asemenea, să o sărbătorească pe cea mai longevivă regină a națiunii printr-o serie de petreceri în aer liber duminică, în timp ce cu o zi înainte va avea loc un concert televizat la BBC de la Palatul Buckingham.

Se așteaptă ca regina să încânte mulțimile cu o dublă apariție la balconul Palatului Buckingham - la începutul festivităților după Trooping the Colour, joi, și după finalul paradei Pageant, duminică.

De asemenea, Regina speră să poată participa vineri la slujba de mulțumire de la Catedrala St Paul, alături de familia sa extinsă, inclusiv alături de prințul Harry, Meghan Markle și prințul Andrew.

Regina, în vârstă de 96 de ani, urmează, de asemenea, să petreacă timp cu soții Sussex, care își aduc copiii Archie și Lilibet din SUA - și ar putea să o întâlnească pentru prima dată pe Lili, care își sărbătorește sâmbătă prima aniversare.

Duminică, mii de oameni se vor aduna în întreaga țară, în timp ce peste 85.000 de mese festive și petreceri de stradă vor fi organizate pentru a sărbători cei 70 de ani de domnie ai reginei, care au bătut recordul.

Membrii familiei regale vor vizita, de asemenea, fiecare colț al Regatului Unit în acest weekend pentru angajamente oficiale - William și Kate vor merge în Țara Galilor, Edward și Sophie vor călători în Irlanda de Nord, iar Anne în Scoția. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel