Marea Britanie. Explozie a numărului de accidente privind instalaţiile de jacuzzi a explodat în Marea Britanie

Andreea Cosma |
Data publicării:
sursa foto Pixabay
sursa foto Pixabay

Răni, pierderi de obiecte preţioase şi chiar furturi, cererile de despăgubiri care au legătură cu instalaţiile de jacuzzi s-au triplat anul trecut în Marea Britanie, în condiţiile în care populaţia a folosit în mod intensiv aceste facilităţi în perioada carantinelor, informează AFP.

Grupul de asigurări Aviva a dezvăluit luni că a fost nevoit să plătească despăgubiri pentru că păsările au perforat o copertină de jacuzzi, pentru o verighetă pierdută sau pentru o alunecare în jacuzzi. De asemenea, asiguratorul susţine că a primit mai multe solicitări de despăgubiri pentru furtul unor instalaţii de jacuzzi din grădini.

"Foarte mulţi oameni au cumpărat instalaţiile de jacuzzi în 2020...pentru a profita de vacanţele petrecute acasă", în timpul carantinelor impuse în contextul pandemiei de coronavirus, a declarat Kelly Whittington, responsabil pentru cererile de despăgubiri pentru proprietăţi la Aviva. "Din păcate, aceasta a condus la tot felul de incidente", a precizat ea.

"Este formidabil că oamenii petrec mult timp la ei acasă, dar îi încurajăm să fie atenţi...Datele noastre arată că orice moment de neatenţie poate provoca un incident supărător", a adăugat Kelly Whittington, care a cerut consumatorilor să pună deoparte uneltele, telefoanele sau bijuteriile preţioase înainte de a plonja în cadă.

Un purtător de cuvânt de la Aviva a recunoscut totuşi că sumele vărsate drept despăgubiri nu sunt importante comparativ cu totalul despăgubirilor acordate de grupul britanic. Comparativ, în 2019, Aviva a plătit despăgubiri în valoare de 33,2 miliarde de lire sterline.

Conform cifrelor publicate la începutul acestei luni, în 2020, profitul net înregistrat de Aviva a crescut cu 9%, până la 2,9 miliarde de lire sterline. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel