Marea Britanie: Doi români au violat cu brutalitate o femeie, până au lăsat-o inconștientă. Pedeapsa exemplară primită

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi români de 42, respectiv 36 de ani au fost condamnați la câte 14 ani de închisoare fiecare pentru un viol comis în 2018, în Farnham, Surrey, lângă o bibliotecă publică.

Nicolae D., în vârstă de 42 de ani, si Constantin I., în vârstă de 36 de ani, au urmărit vreme îndelungată o femeie în vârstă de 40 de ani. Apoi, în dimineața zilei de 9 decembrie 2018, în Farnham, lângă o bibliotecă publică, cei doi au atacat-o pe femeie și a violat-o cu brutalitate.

Poliția a fost alertată de un cuplu care a trecut pe lângă alee și a văzut-o pe femeia inconștientă cu doi bărbați peste ea. Până la sosirea unui echipaj, agresorii dispăruseră. Ei u fost identificați câteva zile mai târziu cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere și a analizelor ADN.

 Ei au fost condamnați recent la câte 14 ani de închisoare fiecare în urma unui proces care a avut loc la Guildford Crown Court.

„Acesta a fost un atac brutal asupra unei femei care a fost vizată în mod activ de acești doi bărbați. Au urmărit-o în tot centrul orașului Farnham și, odată izolați, au supus-o unui atac traumatic“,  declarat inspectorul detectiv Adam Tatton, citat de Farnhamherald.com.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel