Marea Britanie. Carantina, înlocuită cu test: Majoritatea restricțiilor, eliminate luna viitoare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Noi criterii de carantinare: Testările, rata de incidență și gradul de ocupare a paturilor
Noi criterii de carantinare: Testările, rata de incidență și gradul de ocupare a paturilor

Autorităţile din Marea Britanie ar putea renunța la aproape toate restricţiile din 21 iunie. Britanicii ar putea scăpă şi de carantină sau autoizolare, chiar dacă au intrat în contact cu persoane infectate cu COVID-19, cu teste.

Restricţiile din Marea Britanie ar urma să fie eliminate în cadrul unui experiment. Studiul vizează 40.000 de persoane şi va începe pe 9 mai.

Guvernul de la Londra va înlocui carantina cu testele zilnice. Astfel, britanicii ar putea scăpa de autoizolare, cu toate că au intrat în contact cu persoane infectate cu noul coronavirus, potrivit Mediafax.

Fiecare persoană care ştie că a intrat în contact direct cu o persoană infectată, va primi din partea guvernului teste rapide pe care să le facă în fiecare dimineaţă, timp de 7 zile. Iar dacă rezultatele pe care le vor primi în aproximativ 30 de minute vor fi negative, ei îşi vor putea continua viaţa liniştiţi şi vor scăpa de carantina de 10 zile.

Marea Britanie începe să scape de pandemie şi se pregăteşte să renunţe pe 21 iunie la majoritatea restricţiilor. Prin urmare, studiul va avea loc înainte, începând cu 9 mai. Şi vor participa aproximativ 40.000 de persoane care au avut contact cu bolnavi de COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel