Marea Britanie anunţă peste 31.000 de decese din cauza COVID-19

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Peste 31.000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus în Marea Britanie, cea mai afectată ţară din Europa, a anunţat vineri guvernul de la Londra, relatează AFP.

Ministrul mediului, George Eustice, a anunţat 626 de noi decese în rândul persoanelor testate pozitiv pentru noul coronavirus, numărul total al deceselor ajungând la 31.241 în Marea Britanie, care a devenit astfel cea de-a doua ţară cu cele mai multe decese din lume după Statele Unite.

Un bebeluş de şase săptămâni a murit, a anunţat serviciul de sănătate publică din Anglia. Sugarul, care avea probleme de sănătate înainte de a contracta coronavirusul, este considerat cea mai tânără victimă cunoscută în urma infectării cu COVID-19 din ţară.

În aşteptarea unui discurs al premierului Boris Johnson duminică seara cu privire la o posibilă relaxare a măsurilor de restricţie în Anglia, care se anunţă foarte limitată, ministrul mediului le-a cerut britanicilor să "respecte restricţiile" de circulaţie şi să rămână acasă deşi se anunţă vreme bună în week-end.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel