Marea Britanie. Ultima STRIGARE pentru zborul Londra - Bucureşti: "Căutați vestele tricolore"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Secția consulară a Ambasadei României la Londra a transmis un mesaj pentru românii care doresc să plece azi spre Bucureşti.

"Dragi prieteni,

Luni, 8 iunie 2020, Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, Romania, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor România și Ministerul Afacerilor Interne, Romania, în colaborare cu operatorul economic aerian TAROM, vor organiza al 4-lea zbor special pe ruta Londra-București, cu decolare la ora 15:15 de pe aeroportul internațional Heathrow, Terminalul 2.

Pentru a facilita procesul de îmbarcare și a vă oferi sprijin consular, echipa Secției Consulare Londra se va afla și de această dată în terminal, gata să vă asiste.

Dacă aveți nevoie de ajutorul colegilor trebuie doar să căutați vestele tricolore începând cu ora 12:30!

Nu uitați să respectați măsurile de distanțare socială pe perioada tranzitului către și prin aeroport și să purtați tot timpul măști de protecție!", a transmis secția consulară a Ambasadei României la Londra.

Citeşte şi: Marea Britanie. Zboruri pentru români şi pentru britanici, anunţate chiar în ziua în care se introduce carantina OBLIGATORIE

sursa foto: Secția consulară a Ambasadei României la Londra

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel