Marea Britanie. Tributul unei românce pentru cei din linia întâi: Măşti şi combinezoane făcute cu mâna ei pentru medici şi asistenţi din UK

Andreea Cosma |
Data publicării:
sursa foto: Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord / Facebook
sursa foto: Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord / Facebook

O româncă stabilită în Marea Britanie a fost felicitată public pentru munca sa în timpul pandemiei. Liliana Myers şi-a dedicat timpul şi resursele pentru a realiza echipamente pentru lucrătorii din spitale, alături de o echipă de croitori pasionaţi.

"Cea mai profundă apreciere pentru toți românii din Marea Britanie care ajută în lupta împotriva coronavirusului! Alături de alți pasionați de croitorie, Liliana Myers a făcut scruburi, măști, bonete și alte obiecte necesare personalului medical în lupta cu COVID în toată țara. Împreună putem câștiga această bătălie!", se arată pe pagina Ambasadei României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, care a distribuit un colaj de fotografii cu echipamentele realizate şi destinatarii lor, alături de postarea soţului ei (centrul fotografiei).

"Soția mea, Lili, a fost foarte ocupată în ultimele luni făcând sute de articole de îmbrăcăminte foarte necesare pentru personalul medical în lupta cu COVID. Ea s-a alăturat sutelor de pasionați de cusut din toată țara, care și-au donat resursele, timpul și abilitățile pentru a face scruburi, măști, bonete și multe alte articole necesare în spitale NHS, case de îngrijire, centre de sănătate, cabinete stomatologice și școli din toată țara. Mulți oameni au donat bani, timp și materiale pentru a face acest lucru, un efort imens care trebuie recunoscut și apreciat. Vă mulțumim #craftingforcarers pentru munca depusă și vă mulțumim #belledorm pentru materialul donat", a scris bărbatul, pe pagina sa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel