Marcel Vela, avertisment pentru români: „Riscăm carantinarea unor zone cu oameni nevinovaţi”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, i-a avertizat pe români, într-un nou mesaj postat pe Facebook, că virusul nu a fost învins și că riscăm „carantinarea unor zone în care locuiesc oameni nevinovaţi”.

„Fac acest lucru în numele tuturor celor care am îndurat şi respectat reguli timp de două luni, dorind oprirea şi diminuarea pandemiei, luptând pentru protejarea sănătăţii celor dragi. Stimate doamne, stimaţi domni, virusul încă nu a fost învins! Nu aruncaţi pe geam efortul dumneavoastră şi al tuturor cetăţenilor responsabili, riscând o explozie de cazuri sau, mai rău, carantinarea unor zone în care locuiesc oameni nevinovaţi, din cauza greşelilor din următoarele zile.

În cazul în care, din păcate, cineva din aceste grupuri este sau devine pozitiv în următoarea săptămână, conform anchetei epidemiologice, toți cei care ați intrat în contact cu el veți ramâne izolați la domiciliu încă 14 zile, în loc să vă bucurați cu adevărat de măsurile de relaxare din această perioadă.

Folosiți-vă energia doar pentru a face lucruri frumoase și a vă proteja sănătatea dumneavoastră, dar și pe a celor din jur.

Cum să faceți? Este atât de simplu... Priviți prin ochii unui copil”, a scris Vela pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel