Marcel Vela anunță ORDONANȚA MILITARĂ numărul 12

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, susține în aceste momente o declarație de presă.

„Vă prezint a 12-a Ordonanță Militară. Începând cu publicarea în Monitorul oficial se ridică măsura de carantinare în municpiul Suceava și comunele Salcia, Ipotești, Bosanci, Moara, Scheia, Pătruți și Mitocu Dragomirnei.

Mulțumesc compatrioților din județul Suceava pentru dăruirea lor din această perioadă, când au avut grijă de sănătatea celor dragi și i-au protejat pe cei din toată țara. Sunteți eroii noștri, sunteți niște învingători! Vă mulțumesc vouă, mulțumesc prefectului și președintelui Consiliului Județean.

Ordonanțele militare nu au venit decât să consolideze acest zid în fața unui inamic invizibil și extrem de agresiv. Dar ne-a făcut să realizăm că suntem mai puternici împreună.

Trebuie să tratăm fiecare zi cu responsabilitate. Știm exact ce avem de făcut: să respecăm toate indicațiile, de la respectarea distanțării, până la spălatul pe mâini. În acestă luptă nu a existat de multe ori o schiță pentru că nu a mai fost un asemenea război. Dușmanul a fost invizibil, extrem de pericuolos.

Poate că au existat foarte multe momente în care am fost uimiți de acest pericol. Vă asigur că au fost momente în care întotdeauna ne-am gândit la binele dvs și la cum putem face.

Vă garantez împreună cu colegii din guvern că vom trece cu bine și pestea aceasta! Dumnezeu să binecuvânteze România”, a declarat Marcel Vela.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel