Marcel Ciolacu SFIDEAZĂ din nou regulile. Poză de grup cu alţi 10 PSD-işti, fără măşti şi fără să păstreze distanţa

Andreea Cosma |
Data publicării:

Marcel Ciolacu a postat, vineri seara, pe Facebook, o fotografie de grup, în care protagoniştii nu respectă distanţarea socială şi nici numărul maxim admis de persoane. Întrebat în comentarii de ce nu poartă mască, liderul PSD a scris că este obligatorie doar în interior.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a afişat din nou fără mască, dar şi fără să păstreze distanţarea socială.

El a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care este umăr la umăr cu mai mulţi lideri centrali şi locali ai partidului.

"Împreună cu prietenii și colegii mei din Moldova. #Moldovafrumoasasisfanta #PSD #impreuna", a scris Marcel Ciolacu, în descrierea pozei.

În imagine apar secretarul general al PSD, Paul Stănescu, liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, dar şi Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, protagonistul unui scandal pe plan local pentru că membrii PSD nu poată mască de protecţie.

sursa foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Chiar dacă masca nu este obligatorie în spaţii deschise, recomandarea autorităţilor este să se păstreze distanţa socială, întrucât alerta de epidemie de coronavirus este încă în vigoare.

Întrebat într-un comentariu de ce nu poată mască, Ciolacu a răspuns „Masca este obligatorie doar in spatii inchise. Ar fi bine, insa, daca s-ar publica totusi acel ordin in Monitorul Oficial dupa o saptamana....”.

În plus, în fotografie apare un grup mai mare de opt persoane, ceea ce contravine normelor prevăzute în legea stării de alertă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel