Marcel Ciolacu, după RESPINGEREA Rovanei Plumb: „PSD are ZECE variante de rezervă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a declarat, joi, în legătură cu respingerea în Comisia juridică a Parlamentului European a candidaturii Rovanei Plumb pentru postul de comisar european, că trebuie parcurse mai multe etape şi nu a fost încă votul în Parlamentul European, menţionând că PSD nu are o variantă de rezervă, ci 10.

„Nu am citit ştirea, lăsaţi-mă să mă informez, ştiam că e încă în comisie....A fost la acea comisie, nu la votul în Parlament. Vedeţi că sunt nişte etape, nişte comisii, până la votul în Parlament...era mai încolo”, a afirmat Ciolacu, la Parlament, întrebat în legătură cu ce va face PSD după ce Rovana Plumb a fost respinsă în comisia de la Parlamentul European.

Citește și Orban o AVERTIZEAZĂ pe Dăncilă: „Să nu mai facă altă propunere de comisar european fără consultarea președintelui"

Întrebat dacă PSD are o variantă de rezervă, Ciolacu a răspuns: „Ştiţi la fel de bine ca şi mine că PSD nu are o variantă, are 10 variante de rezervă".

Citește și Rareș Bogdan, REACȚIE după ce Plumb a fost RESPINSĂ: „O rușine foarte mare, pe care România o suportă din cauza lui Dăncilă"

Candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru Transporturi a fost respinsă joi de Comisia juridică a Parlamentului European, a anunţat eurodeputatul PNL Siegfried Mureşan pe contul sau de Facebook. "Fără avizul Comisiei juridice audierea din Comisia de transport nu poate avea loc", a adăugat el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel