Marcel Ciolacu despre posibilitatea ca Viorica Dăncilă să fie chemată la DNA: „Nu am avut această discuție”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a refuzat să spună ce documente financiare a cerut DNA și a infirmat informațiile apărute potrivit cărora le-ar fi spus liderilor partidului, la Constanța, că Viorica Dăncilă ar urma să fie audiată de procurorii anticorupție.

„Nu știu dacă este legal să vă... Din ce știu, m-au informat avocatii si contabilii, s-au cerut aceste documente, nu suntem singurul partid, că am înțeles că s-au cerut și la PNL. Mi se pare corect să fie solicitate aceste documente, sunt bani publici, să se facă anchetă și sa vedem despre ce este vorba. Nu sunt îndreptățit să vă spun din ce perioada. Lasăți-mă să ma sfatuiesc cu.avocatii daca am voie sa va spun sau nu. O să mă sfătuiesc cu avocații. Am acest drept”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a mai spus că toate contractele pe care le-a avut PSD și care au fost considerate legale de avocații partidului s-au achitat sau sunt eșalonate, în curs de achitare.

Președintele interimar al PSD a negat că ar fi spus, în timpul la discuțiilor informale cu colegii lui, că Viorica Dăncilă ar putea să fie chemată la DNA pe tema finanțării campaniei prezidențiale.

„Eu, personal, nu am avut această discuție în ceea ce o privește pe dna Dăncilă. Am prezentat situația financiară a partidului”, a mai spus el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel